Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BE ALIVE

Beyonce objavila novu pjesmu nakon godinu dana: 'Ovo je nevjerojatno'

Foto: Reuters
1/18
15.11.2021.
u 18:05

Pjesma je soundtrack iz filma 'King Richards' koji govori o ocu teniskih zvijezda sestara Serene i Venus Williams.

Glazbena diva Beyonce objavila je novu pjesmu nakon godinu dana pauze. Pjesma naslova 'Be Alive' soundtrack je iz filma 'King Richards' koji govori o ocu teniskih zvijezda sestara Serene i Venus Williams. Isječci pjesme već su prikazani u najavi filma, a sada je Beyonce na svojem YouTube kanalu objavila video s tekstom pjesme i scenama iz filma. Premijera filma najavljena je za 19. studeni, a glavnu ulogu igra Will Smith kojem neki predviđaju Oscara za ovu ulogu.

Njezini obožavatelji ostavili su i komentare na pjesmu. „E to je Beyoncé koju volimo slušati", pisali su. "Takvu Beyoncé volimo. Kad piše o svom narodu, povijesti i kulturi", još je jedan od komentara. "Ova pjesma je nevjerojatna", istaknuli su na YouTubeu gdje je video u jednom danu pogledan više od 460.000 puta.

Podsjetimo, Beyoncé je prošle godine izdala pjesmu Black Parade i vizualni album Black Is King, na kojem se nalazi glazba iz filma 'The Lion King: The Gift' koji je izašao 2019. godine.

VIDEO Severina nam je otkrila gdje će provesti najluđu noć u godini: Jedna je od rijektih glazbenika s gažom za Silvestrovo

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije