Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na Instagramu

Severina je oduševila pratitelje fotografijom sa sinom i bebom: "Majčina ljubav jača je od svega"

Foto: instagram
1/7
15.11.2021.
u 15:10

Severina je inače jako povezana s nećakinjom, a na svojem Instagram profilu redovito dijeli njihove zajedničke fotografije, a već je ranije objavila fotografiju s njezinim sinom, kojom je proslavila rođenje mališana.

Pjevačica Severina (49) oduševila je svoje obožavatelje najnovijom objavom na svojem Instagram profilu. Severina je na fotografiji pozirala sa svojim sinom Aleksandrom i sinom svoje nećakinje Mije Popović, a uz fotografiju je kratko napisala 'A & A'. U komentarima su se ubrzo javili brojni pratitelji, a među prvima je bila i njezina nećakinja. -Naši sinovi-  napisala je Mija.

"Volim", "Ljubav pobjeđuje sve", "Prelijepo Seve", "Ljubav", "Seve naša predivna", "Majčina ljubav je od svega jača, sve pobjeđuje", "Djeca su najveće blago", "Lijepo ti stoji majčinstvo", pisali su pratitelji.

Severina je inače jako povezana s nećakinjom, a na svojem Instagram profilu redovito dijeli njihove zajedničke fotografije. Već je ranije objavila fotografiju s njezinim sinom, kojom je proslavila rođenje mališana.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Severina (@severina)

Inače, Severina je na jednom koncertu krajem kolovoza publici uskliknula: "Vratilo se dite materi! Vi prvi znate, ovo još nije objavljeno! Ne mogu vam reći o čemu se radi, ali vratilo se dite doma!". 

Iako nitko nije znao misli li na ono što je dugo čekala, kasnije nam je i sama potvrdila kako se maleni Aleksandar vratio doma. Naime, Županijski sud u Splitu uvažio je njezinu žalbu na presudu kojom se njezin maloljetni sin dalje na skrbništvo ocu Milanu Popoviću. 

Nakon više od 20 mjeseci Županijski sud u Splitu donio je pravomoćnu presudu kojom je ukinuo presudu Općinskog građanskog suda u Zagrebu kojom je dijete dodijeljeno ocu, preinačivši je tako da će dijete živjeti po pola mjeseca sa svakim roditeljem i to u Zagrebu, a na majčinoj adresi će imati prebivalište.

VIDEO Kandidati showa 'Život na vagi', Alen Španiček i Mirna Posavec: 'Prvi tjedni bili su najgori'

Ključne riječi

Komentara 3

BR
BratGandalfovogBrata
15:32 15.11.2021.

jedino su pare jače

PR
Pravednik69
15:18 15.11.2021.

Mene čak ni sa video uradkom nije oduševila...kak uopće takva može bilo koga oduševit

JA
ja66
17:35 15.11.2021.

vučković i kojić srbi a šta je ona hrvat

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije