Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BORATOVA KLAVIJATURISTICA

Belinda Bedeković obećala da će gola svirati klavijature ako postanemo svjetski prvaci!

Belinda Bedeković
Foto: Facebook
1/5
04.07.2018.
u 17:41

Belinda je dodala kako će na sebi imati samo svoje sretne zlatne sandale.

Nakon što je Žanamari Perčić jučer izjavila da je spreman fotografirati se bez gaćica ako Hrvatska uđe u finale Svjetskog prvenstva, danas je još jedna glazbenica otišla korak dalje.

Naime, klavijaturistica Belinda Bedeković obećala je da će ako naši nogometaši postanu svjetski prvaci gola svirati klavijature u videu uživo na Facebooku. Belinda je dodala kako će na sebi imati samo svoje sretne zlatne sandale.

Podsjetimo, Belinda Bedeković (46) postala je popularna u cijelom svijetu kada se pojavila u filmu "Borat", gdje je surađivala sa Sachom Baronom Cohenom svirajući na pjesmi "You Be My Wife".

Od filma je prošlo 12 godina, a Belinda se u međuvremenu nekoliko puta pojavljivala u medijima, govoreći kako je osam puta bila zaručena, te da još traži pravu ljubav. Ove je godine na Facebooku otvorila i stranicu "Nude keyboard player", na kojoj je objavljivala svoje golišave fotografije. Ako postanemo svjetski prvaci obećala je otići i korak dalje.

Belinda Bedeković
1/5
Ključne riječi

Komentara 37

Avatar gala_kit
gala_kit
18:23 04.07.2018.

Hvala, ne treba.

DU
Deleted user
18:58 04.07.2018.

Ljudi ne joj neko oduzme klavijature!!!!!

VI
virtual1
19:19 04.07.2018.

kakve su ovo komedije. zamislite kolika je to arogancija kad te fufe misle da po države jedva čeka da ih vidi gole. ALO neznanima nad kako izgledaš gola spodobo. što je najjače sve neke poznate zvijezde za koje prvi put čujem.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije