Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
odmara u splitu

Barbara iz 'Gospodina Savršenog' u osmom mjesecu trudnoće pozirala na plaži

Foto: Instagram
1/12
07.07.2021.
u 15:51

U vezi su gotovo dvije godine, a zajedno čekaju i prvo dijete. Mucić se često hvali na društvenim mrežama fotkama s trudničkim trbuščićem.

Bivša natjecateljica druge sezone showa 'Gospodin Savršeni' Barbara Mucić, u emisiji je pokušala osvojiti Miju Matića, no to joj nije uspjelo. Nakon ispadanja nije dugo tugovala te se par puta pohvalila fotografijama misterioznog muškarca za kojeg je i potvrdila da je njezin novi partner, no više o njemu tada ipak nije htjela otkriti. Kasnije se saznalo da je riječ o 10 godina starijem Splićaninu Ninu.

U vezi su gotovo dvije godine, a zajedno čekaju i prvo dijete. Mucić se često hvali na društvenim mrežama fotkama s trudničkim trbuščićem.

Barbara se odmara u Splitu u kojemu vrućine poboljšava kupanjem u moru pa je tako pratiteljima pokazala kako pozira na plaži u osmom mjesecu trudnoće. 

Foto: Instagram

- Kao i u svakoj vezi, naravno da imamo nesuglasice, ali to nema nikakve veze s razlikom u godinama. Jako si pašemo i nadopunjujemo se. Trenutno ne razmišljam o tome zbog situacije s koronavirusom, želim veliku svadbu tako da nema smisla sada razmišljati o tome. Svakako ću mu jednog dana postati zakonita supruga, kazala je Barbara nedavno i dodala kako su odabrali imena i za dječaka i za djevojčicu, a kasnije su doznali i da čekaju curicu. 

VIDEO>> Dvojnica Jennifer Aniston preko noći postala hit na društvenim mrežama: "Ista je!"

Komentara 1

Avatar FrancJunior
FrancJunior
16:44 07.07.2021.

Jooooooj....kak je sve to tuzno....place,...koja sudbina prokleta! Jadno dijete!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije