Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ništa od vjenčanja

Aretha Franklin raskinula zaruke na nagovor sinova?

aretha
Pixsell
24.01.2012.
u 19:59

Will i ja nećemo se vjenčati. Zaključili smo da smo išli prebrzo – napisala je 69-godišnja glazbenica. Jesu li Franklin i Wilkerson, osim zaruka, prekinuli i vezu, nije poznato. Tabloid “National Enquirer”, pak, donosi drukčiju priču.

Kraljica soula Aretha Franklin bila je spremna u 70. godini treći put reći sudbonosno da, ali od vjenčanja ipak neće biti ništa. Pjevačica je objavila da je raskinula zaruke s dugogodišnjim dečkom Williamom Wilkersonom za kojeg se trebala udati na ljeto.

U službenom je priopćenju Aretha napisala da su išli prebrzo te da nisu temeljito razmislili o nekim stvarima. Vijest o zarukama objavila je početkom godine.

– Will i ja nećemo se vjenčati. Zaključili smo da smo išli prebrzo – napisala je 69-godišnja glazbenica.

Jesu li Franklin i Wilkerson, osim zaruka, prekinuli i vezu, nije poznato. Tabloid “National Enquirer”, pak, donosi drukčiju priču. Tvrde da su Arethu na ovakvu odluku nagovorili njezini sinovi koji smatraju da se njihov nesuđeni očuh samo želio okoristiti bogatstvom pjevačice koje se procjenjuje na 60 milijuna dolara.

– Sva četvorica njezinih sinova bila su uključena u njezinu karijeru na neki način te su jako bliski s njom i zaštitnički nastrojeni – otkrio je prijatelj obitelji.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije