Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Četvrta sezona

ANKETA Je li Martin Kosovec zasluženo pobijedio u showu 'The Voice Hrvatska'?

Foto: Dario Njavro/HRT
1/8
27.01.2024.
u 22:41

Pobjeda je Martinu osigurala ugovor s diskografskom kućom Universal Music Group, koju u Hrvatskoj predstavlja Universal Music Hrvatska i  i nagradu za glazbeno usavršavanje u vrijednosti od 25.000 eura, koju osigurava HRT

Martin Kosovec glasovima publike pobijedio je u četvrtoj sezoni showa "The Voice Hrvatska". Ovaj 18-godišnjak od gledatelje je dobio više od 85.000 glasova, a sve je zadivio već na audiciji kada je izveo pjesmu "My Way" Franka Sinatre koju je opet izveo i večeras. Osim ove pjesme otpjevao je i pjesmu "Sjaj u tami" grupe Dorian Gray. Pobjeda je Martinu osigurala ugovor s diskografskom kućom Universal Music Group, koju u Hrvatskoj predstavlja Universal Music Hrvatska i  i nagradu za glazbeno
usavršavanje u vrijednosti od 25.000 eura, koju osigurava HRT. Ovaj mladi i talentirani glazbenik veliki je obožavatelj glazbe Franka Sinatre, Toma Jonesa i Engelberta Humperdincka, a u HRT-ovo show se  prijavio kako bi počeo glazbenu karijeru na temeljima svoje originalnosti i autentičnosti.

Ljubav prema glazbi naslijedio je od oca instrumentalista, a ujak ga je nagovorio da se prijavi na natjecanje. Od domaćih glazbenih uzora izdvaja Dadu Topića, a navodi da može pjevati gotovo sve žanrove. Martin pohađa četvrti razred Zrakoplovne tehničke škole u Velikoj Gorici, a njegov razred i cijela škola bili su mu velika podrška tijekom natjecanja. Iako ima samo 18 godina već ima dosta iskustva u nastupanju na glazbenim festivalima, pa je tako s 13 godina sudjelovao na međunarodnom Blues festivalu u Memphisu.
 

Je li Martin zasluženo pobijedio u showu "The Voice Hrvatska"?

VEZANI ČLANCI

– Dolazim iz glazbeno osviještene obitelji. Tata mi je glazbenik, mama ima uho za glazbu, a ujak je amaterski glazbenik. Tata mi zna davati savjete, normalno da me je pohvalio. No, između nas dvojice često zna biti pozitivno rivalstvo, znamo se nadmetati tko je bolji – rekao nam je nedavno u intervju Martin. Gledateljima je posebno zanimljivo što se predstavio pjesmom Franka Sinatre, a i inače voli stariju glazbu.

– Jednostavno, u višim razredima osnovne škole krenuo sam slušati stariju glazbu i to mi se svidjelo. Inače, stvarno slušam sve, a najviše rock'n'roll, pogotovo ex-yu bendove poput EKV, Azre, Električnog orgazma i druge. Ove pjesme pjevam jer najviše leže mom glazbenom ukusu. Zato sam odlučio u Voiceu ići tim vodama – rekao nam je Martin.

VIDEO Severina prije nastupa u BiH održala moćan govor: 'Nisam četiri dana ustala iz kreveta'

Komentara 23

Avatar Idler
Idler
23:36 27.01.2024.

....i ne sluša cajke !!! Mali več si velki 😁

KO
Kološanin
23:53 27.01.2024.

Od ukupno 138 tisuća glasova gledatelja Martin je sam osvojio 88 tisuća i vi sad provodite anketu je li opravdano pobijedio. Stvarno?

DU
Dukac
23:13 27.01.2024.

Neumjesno pitanje Srpskog portala u Hrvatskoj. Jednom mjesečno pogledam ove objave, vidim da je i to previše. Skinite se ljudi s ovog portala, osjećati ćete se bolje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije