Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Večera za 5 na selu

Anka dobila visokih 40 bodova, no nije sve bilo idealno: Limun je ljutkast, pod kolač mi ne spada

Foto: RTL
1/9
31.10.2023.
u 19:00

Sve je bilo super, imam nekih sitnih zamjerki, ali ona mi je predivna osoba i desetku je zaslužila, objasnila je Mladena, a složila se i Jelena

Umirovljenica Anka Simunić ugostila je protukandidate drugog dana 'Večere za 5'. Splitski tjedan otvorila je sjajnom večerom radijska voditeljica Mladena, a niz je nastavila i Anka, koja je za svoju večeru dobila maksimalnih 40 bodova! "Moja ocjena je 10, bilo mi je sve super, neka jela sam prvi put probala i sve mi je bilo odlično", otkrila je Blaženka. "Nije bilo loše, bio sam zadovoljan, ali odlučio sam svima dati 10 i prije negoli sam krenuo u emisiju", dodao je Nikša. "Sve je bilo super, imam nekih sitnih zamjerki, ali ona mi je predivna osoba i desetku je zaslužila", objasnila je Mladena, a složila se i Jelena.

Pripravu večere Anka je započela desertom naziva 'Nadalina', a tijekom kuhanja, prisjetila se svog sudjelovanja u showu 'Tri, dva, jedan – kuhaj!' te seriji 'Ruža vjetrova', u kojoj je statirala. Desert je spravila od biskvita od keksa te preljeva od limuna i naranče. 'Trag u beskraju' uslijedio je kao glavno jelo koje je Anka odlučila prirediti ekipi. Naziv je skrivao lignje s krumpirima. 'Kad mi dođeš ti' posljednje je jelo kojeg se odlučila Anka spraviti prije dolaska ekipe na večeru.

Otvorila je tako domaćica večeru rižotom od sipe. Ekipu je Anka dočekala prigodnim aperitivima, a gosti su joj ugostili krasne poklone. "Anka je uvijek famozna, spektakl za sebe, puno možeš o njoj pričati, ali treba je doživjeti", komentirala je domaćicu Mladena. "Nije mi smetalo što je aperitiv bio za stolom, treba se prilagoditi situaciji", dodala je Blaženka. "Pila sam višnju i bila je odlična", zaključila je. 'Kad mi dođeš ti' iduće je jelo koje je stiglo pred ekipu. Crni rižot svidio se ekipi, Mladena je komentirala tek da bi ga ona, kao predjelo, servirala u čaši. "Drugi put sam u životu to jela i meni se to svidjelo", otkrila je Blaženka. "Super je bio napravljen, jedan od boljih koje sam jela", dodala je Mladena o rižotu od sipe.

Lignje s krumpirima bile su iduće jelo koje je stiglo pred ekipu. Lignje 'na podušeno' Anka je stavila pred ekipu vođena činjenicom da se sviđa svima koji su to jelo probali. "Izgled glavnog jela pristojno, možda bi volio da je krumpir zapečen, ali lignja pusti vodu pa i ne može biti, uvijek može biti bolji izgled, ali je na kraju bilo pristojno", otkrio je Nikša. "Izgled je bio super, meni se svidjelo. I ovo sam prvi put jela tako da mi je to...", dodala je Blaženka. "Korektno, ne mogu reći više od toga", zaključila je Mladena o glavnom jelu. Za kraj - ekipi je stigao desert 'Nadalina'.

"Desert je bio super, osvježavajući, kiselkast", komentirala je Blaženka. "Limun je ljutkast, pod kolač mi ne spada", dodao je Nikša. "Teško mi je njoj išta zamjeriti kad ona pohvali samu sebe i nasmije me, što ću, padam skroz", zaključila je Mladena. Uskoro je Anka ekipi poklonila prigodne poklone, a sve je zaključila i pjesma koju je povela upravo domaćica.

VIDEO Mia Dimšić otkrila što misli o Aleksandri Prijović i pokazala talent koji će oduševiti fanove

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije