Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
novopečena mama

Fani Stipković se javila iz rodilišta s emotivnom porukom i otkrila koje ime će nositi njezin sin

Foto: Instagram
1/46
31.10.2023.
u 09:34

Sportska novinarka je na Instagramu podijelila fotografiju iz rodilišta na kojoj je sa sinom i suprugom te uputila emotivnu poruku u kojoj je otkrila i dječakovo ime.

Sportska novinarka Fani Stipković (41) u ponedjeljak je rodila dječaka, a ovu vijest prenijeli su svi domaći mediji. Fani je rodila u meksičkom gradu Guadalajari gdje trenutno živi s partnerom, nogometnom legendom Fernandom Hierrom, a sada je pokazala i kako dječak izgleda te otkrila njegovo ime. Fani je na Instagramu podijelila fotografiju iz rodilišta na kojoj je sa sinom i suprugom te uputila emotivnu poruku u kojoj je otkrila i dječakovo ime.

-  Život nas je obasjao najvećim mogućim darom, dolaskom našeg sina Nicolás Valentina. Sine, hvala ti što si izabrao baš nas za tvoje roditelje. Došao si da nas naučiš puno toga i zato ti obećajemo da ti nikada nećemo pustiti ruku jer smo se danas mi rodili iznova s tobom - poručila je te otkrila da je rodila u 6:48 sati.⁣ 

Inače, Fani tijekom posljednjih mjeseci nije krila koliko uživa u trudnoći te je pokazala d aje ove trenutke odlučila odugovječiti na brojnim fotografijama. 

Sportska novinarka početkom lipnja otkrila je vijest o svojoj prvoj trudnoći. Fani je tada podijelila ove vijesti snimkom sa svojim partnerom na Instagramu.

– Stiže naš najveći blagoslov kao kruna ove velike ljubavi. Ne možemo dočekati da te zagrlimo, anđele – napisala je tada, a u videu su se mogli vidjeti trenuci na kojima je Hierro grlio njezin trudnički trbuščić. Na svojim društvenim mrežama otkrila ej i da čeka dječaka, a ostale detalje ipak je sačuvala za sebe do sada.

VEZANI ČLANCI

Inače, Fani se u međuvremenu i udala za svog partnera i to 13. rujna u središtu Guadalajare, a ceremoniji je prisustvovali samo 12 uzvanika. Jednom prilikom ispričala je i kako je upoznala svog supruga i oca svog djeteta.

- Upoznala sam ga na utakmici na Wanda Metropolitanu u prosincu 2019. Morala sam napraviti reportažu sa svim sudionicima i organizacijom. Sudbina nas je natjerala da se povežemo, počnemo razgovarati i na kraju provodimo vrijeme upoznavajući se – ispričala je u jednom razgovoru Fani koja svog partnera opisuje kao kompletnu, skromnu, dobru i jednostavnu osobu velikog srca.

VIDEO Aleksandra Prijović otkrila da uživa u alkoholu

 

Ključne riječi

Komentara 1

NE
Nemanadimak
11:45 31.10.2023.

Pa nije dijete tu zbog njih i vec rade tipicnu gresku koju stariji roditelji rade. Razmazit ce to siroto dijete koje ce imati probleme zbog toga tokom zivota. Njihova je zadaca osamostaliti to dijete da bude covjek i dobra osoba a ne drzati mu ruku cijeloga zivota.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije