Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Reporter Nove TV

Andrija Jarak: Pozitivan sam na koronavirus, ali dobro se osjećam

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/6
25.08.2020.
u 18:07

Sljedeća dva tjedna mora biti u samoizolaciji, a poznati reporter Nove TV kaže kako nema ozbiljnijih simptoma.

Reporter Nove TV Andrija Jarak zaražen je koronavirusom. Tu informaciju potvrdio nam je sam Jarak u telefonskom razgovoru.
- Da, pozitivan sam. Jučer sam radio testiranje i pozitivan sam te su mi određena dva tjedna samoizolacije. Nemam značajnijih simptoma i relativno sam dobro, nemam temperaturu. Osjetio sam nekakvu slabost i otišao na testiranje i nalaz je pokazao da sam pozitivan i to je to. Pobijedili smo i teže stvari pa ćemo i koronu - optimistično nam kaže dobro raspoloženi Jarak.
Sljedeća dva tjedna provest će u samoizolaciji. Bit će to prilika i da se, makar, i na ovaj način malo odmori od posla. Naime, u nedavnom intervjuu nam je kazao kako je slobodno vrijeme novinara najveća enigma:
- I kad ste slobodni, niste jer ste uvijek na izvoru informacija i morate biti u tijeku jer će vas kad se vratite na posao možda dočekati bavljenje bumerangom događaja koji se zbio dok vas nije bilo. Toga nema. Doma, uz Dnevnik, volim s obitelji gledati kakav film ili vikendom sportske susrete s europskih travnjaka i parketa.-kazao je te dodao je i on je svakodnevno na društvenim mrežama, jer bez njih se, kaže, danas ne može. – Bez društvenih mreža danas ne možete, no i dalje najviše volim druženje oči u oči. No mreže su današnja paralelna stvarnost i to je u redu – dodaje Jarak kojemu želimo da se što prije oporavi i vrati na male ekrane jer nas sve zajedno očekuje izazovna jesen.
Sigurni smo da ćemo reportera koji je u novinarstvu više od četvrt stoljeća i svojim prilozima redovito izaziva puno pažnje, uskoro ponovno gledati na tv ekranima.

 

 

 

Ključne riječi

Komentara 24

Avatar maskirana_drtina
maskirana_drtina
19:15 25.08.2020.

neš ti bolest, da se glumci dobro osjećaju, a šta mu je, jel mu se prdi? neznam nikog tko je imao koronu od bližih i daljih poznanika, ali zato znam za 7 osoba koje su bolovale i preminule od raka, što iz susjedstva, što iz moje uže i šire obitelji....pa koga vi hebete više??

DU
Deleted user
19:30 25.08.2020.

Dobio virozu, udarna vijest. Al nam peru mozak...

KV
kvatri
18:20 25.08.2020.

Nismo ni sumnjali. Pa korona je apsolutni must have među celebrityima. Uz obavijest kako ima koronu svaki celebrity mora i uputiti "društveno odgovornu" poruku. A to je i normalno, jer i inače ljudi koji boluju od smrtonosne bolesti pišu kilometarske traktate i apele po društ. mrežama i medijima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije