Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uživa

Jedna od najljepših baka u Hrvatskoj sunčala se u toplesu: Ne znam kako se vi sunčate...

Foto: Instagram
1/7
25.08.2020.
u 17:30

Stomatologinja i dizajnerica interijera Vanja Horvat dobila je pohvale od obožavatelja za svoju odličnu liniju.

Vanja Horvat (47), bivša supruga Zorana Mamića pokazala je kako uživa na odmoru, a s njom su i njezini ljubimci koji se ne odvajaju od svoje vlasnice. - Ne znam kako se vi sunčate, ali mi to radimo kolektivno... uvijek dobre duše oko mene - napisala je Vanja uz fotografiju na kojoj se u toplesu sunča na brodu, a pored nje su njezini psi.

Stomatologinja i dizajnerica interijera dobila je pohvale od obožavatelja za svoju odličnu liniju. Vanja je prije godinu dana postala baka kada je njezina kći Nina rodila djevojčicu Vitu i brzo je Vanja dobila epitet jedne od najljepših baka u Hrvatskoj.

Foto: Instagram screenshot

- Ja sam jedna moderna baka, a ona moderna mama. Možda nisam klasičan baka servis, ali pomognem uvijek kada trebam, moja djeca znaju da sam ja za njih tu 24 sata, da ću uvijek uletjeti, da ću sve drugo ostaviti, da ću biti njima na raspolaganju - rekla je Vanja u intervju za In Magazin. Nekoliko godina nakon razvoda od Zorana Mamića Vanja se opet zaljubila u poduzetnika Mladena Vebera koji joj je velika podrška u poslu i najveći je navijač kada se Vanja natječe na konjičkim turnirima.

Ključne riječi

Komentara 3

IJ
Istina_je_bolna
17:48 25.08.2020.

Dobra je baka. Puno bolja od pravih baka ;)

DU
Deleted user
12:24 27.08.2020.

Mogu me obrisat još 100 puta ali za mene nije toples ako nekome vidiš leđa, nego nešto drugo. Nadam se da sam dovoljno liberalno-uljudan i korektan da mi sada ovaj komentar i ostane. Ako ne, obnovit ću ga bilo kad, ali komentar će biti: AJ PROMIS

SV
Sveznadar
17:36 25.08.2020.

Ča se ima komentitati. Babe, gude obišenih sisa se slikaju..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije