Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLAVIO U ŠIBENIKU

Đani Stipaničev pobjedu proslavio u društvu lijepe supruge koju ne viđamo često

Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL
1/6
25.08.2020.
u 15:34

– Vjenčali smo se prvog dana ljeta. Sve nam je odmah bilo jasno pa nismo imali što čekati – kazao nam je Đani. Ljubav prema Tribunju naslijedile su i njihove kćeri Karla (16) i Lara (12).

Šibenski pjevač Đani Stipaničev (51) proteklog je vikenda s 4 tenora na Festivalu dalmatinske šansone u Šibeniku osvojio prvu nagradu publike s pjesmom "Moja Dalmacija" a podršku iz prvog reda dala mu je supruga Nelli (41), inače sutkinja na Trgovačkom sudu. Upoznali su se 2002. godine na Magarećim trkama u Tribunju, odakle su Đanijevi roditelji, a Neli je tamo dolazila na ljetovanje. Par se vjenčao nakon manje od godinu dana veze 2003. 

– Vjenčali smo se prvog dana ljeta. Sve nam je odmah bilo jasno pa nismo imali što čekati – kazao nam je Đani. Ljubav prema Tribunju naslijedile su i njihove kćeri Karla (16) i Lara (12).

22.08.2020.,Sibenik - Na Trgu Republike Hrvatske odrzane su 23. Veceri dalmatinske sansone 2020 na kojoj su nastupila 22 izvodjaca..Djani i Nelli Stipanicev Photo: Dusko Jaramaz/PIXSELL
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL

Obitelj Stipaničev prije 10 godina preselila se iz Zagreba u Samobor, u kojem su kupili kuću. Supruga Nelli prvo je radila na sudu u Samoboru kao viša sudska savjetnica, a od lani je sutkinja Trgovačkog suda u Zagrebu. 

– Presretni smo. Sve nam je blizu pa moje cure u školu idu pješice. Kad trebamo do Zagreba, stignemo za 20 minuta vožnje. A ne trebam ni spominjati koliko je u Samoboru mirnije – zaključio je Đani. 

Ključne riječi

Komentara 1

TA
Talleyard
16:21 25.08.2020.

Stipaničev je nepoželjan u brojnim mjestima Dalmacije jer je popljuvao neke hrvatske svetinje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije