Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
toscana

Alessandro zaprosi Auroru i ona presretna pristane

toscana
Foto: PR FOTO
1/4
13.08.2014.
u 14:51

Violina smrt ponovno je zbližila Auroru i Alessandra. Nakon pogreba Alessandro zaprosi Auroru i ona presretna pristane.

Violina smrt ponovno je zbližila Auroru i Alessandra. Nakon pogreba Alessandro zaprosi Auroru i ona presretna pristane. Čini se da su sada sve njihove nesuglasice kilometrima daleko i da će se njihovi snovi napokon ostvariti. Međutim, ne prihvaćaju svi dobro vijest o njihovu vjenčanju. Najbjesnije i najnegativnije reakcije su, naravno, Edoardove koji pod svaku cijenu želi spriječiti vjenčanje. On pritišće Veronicu da zavede Alessandra. Začudo, i žena s tavana – Veronikina majka – pobjesni na kćer kada čuje vijest o skorašnjem vjenčanju te joj mračno.

Ubrzo nakon toga Ottavia (Paola Pitagora) doživi nesreću. Na povratku s imanja Monforte, kamo je otišla urgirati kod Livije da odustanu od tužbe, primijeti da je netko prati – tajanstveni lik u crnome plaštu. Prestravljena pokušava pobjeći. Ostaje bez daha i doživi srčani udar. Ottavia je u komi u bolnici. Vijest je težak udarac za Auroru i njezine sestre. Kad im liječnik kaže da je srčani udar uzrokovan napadom, Aurora odmah optuži Monforteove. U žestokoj svađi Aurora pljusne Liviju. Alessandro to više ne može trpjeti. Par se strahovito posvađa i Alessandro odluči provesti noć izvan Primalucea. Sada se njihovi snovi o vjenčanju čine jako dalekima.

>>Veronica i Aurora počinju otvoreni rat zbog Alessandra

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije