Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mikrofon

Nives Celzijus u studiju priprema povratak na estradu

NIVES
Foto: Davor Puklavec/Pixsell
1/5
18.01.2011.
u 21:30

Majka dvoje djece, Leonea (5) i Taishe (3), pronašla je vremena za pjevanje, a njezin će album zasigurno izazvati kontroverze

“Marihuana”, “Mala garava”, “Gazim, pregazim”, “Panika”... samo su neke od pjesama koje potpisuje Nives Celzijus, supruga nogometaša Dine Drpića. Malo je tko pamti po stihovima tih skladbi, možda tek rijetki pamte videospot za pjesmu “Bijesna” u kojoj bičuje bivšeg mistera Dinu Bubičića, a dvojica se manekena u ljubavnom klinču s njom poljube u usta. No, sve to može pasti u zaborav jer najpoznatija se hrvatska starleta izvan naših granica vraća na estradu i zasigurno neće biti manje šokantna! Između bračnih obveza i odgoja dvoje djece, petogodišnjeg sina Leonea i troipolgodišnje kćeri Taishe, Nives u studiju snima povratnički album.

– U studiju sam i bučno je pa ne mogu razgovarati. Istina je da snimam novi nosač zvuka, ali povukla sam se iz medija dok sve ne bude spremno za "veliki" povratak. Do tada šutim i radim – kazala nam je Nives, dodajući da će, po običaju, biti ugodnih iznenađenja. U međuvremenu, najpoznatiji francuski sportski portal uvrstio ju je na svoju listu 20 najseksi žena nogometaša, i to na – 15. mjesto.

– Pa nisam ni očekivala prvo mjesto! To me ugodno iznenadilo. Ipak su za listu zaslužni čitatelji iz Francuske pa je logično da su kao prvu odabrali svoju ljepoticu – kroz smijeh je komentirala Nives izbor mlade manekenke Clio Pajczer, bivše djevojke veznog igrača Sunderlanda Boudewijna Zendena, s kojim je bila dok je ovaj igrao u Marseilleu. Sretna je, pak, što je ispred dviju ljubavnica Cristiana Ronalda – Paris Hilton i britanske starlete Gemme Atkinson.

Strani mediji prigrlili su Nives Celzijus nakon što je njezin suprug potpisao ugovor s njemačkim Karlsruheom, a potpuno ih je osvojila izjavom da je s Dinom Drpićem vodila ljubav na centru maksimirskog stadiona. Ugledni britanski magazin Time čak ju je uvrstio u deset najzanimljivijih "sportskih" izjava koje su obilježile tu godinu.

Ključne riječi

Komentara 12

CI
cici14
22:01 18.01.2011.

Hm Ma koji studio! Najbolje se pripremala na centru maksimirskog stadiona i u svlačionici. Koje su to pripreme bile čovječe!

ST
standup
23:08 18.01.2011.

Bravo Nives,...samo im ti uzmi $olde.., a dok to Balkanci skapiju ..pasalo je vrime..$$..Bravo !!

DO
doktorica
17:18 19.01.2011.

arihuana”, “Mala garava”, “Gazim, pregazim”, “Panika”... samo su neke od pjesama koje potpisuje Nives Celzijus, supruga nogometaša Dine Drpića. --.....priprema se valjda za srbijansko tržište.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije