Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slobodna i sretna

Ana Jelušić: Prekinula sam s dečkom, prerano je za odricanja

Ana Jelušić (1)
Foto: Pixsell
1/3
03.03.2011.
u 23:00

Ostali su u izvrsnim odnosima, i dalje se vide i čuju, a Ana je trenutačno na pripremama u austrijskom Innerkremsu

Kakva je veza između naše skijašice Ane Jelušić i skladbe za Eurosong? Nikakva. Ipak, Nijemci, koji ove godine organiziraju izbor najbolje europske pjesme, odlučili su staviti naglasak na sportske uspjehe svake zemlje sudionice, pa će Hrvatsku na natjecanju u Düsseldorfu u kratkoj razglednici koja najavljuje našu pjesmu predstaviti upravo Ana Jelušić. Video je snimljen prije dva tjedna na Svjetskom skijaškom prvenstvu u Garmisch-Partenkirchenu.

Uskijala u Eurosong

– S kamerom su me pratili od hotela i zagrijavanja pa sve do staze i spusta do cilja. Ne znam kako će to na kraju izgledati, ali slogan je razglednice ‘osjeti ritam srca’, što izgovaram i na hrvatskom i na engleskom jeziku – rekla nam je Ana i nastavila:

– Nisam ludi fan Eurosonga, ali posljednjih godina slučajno ga pratim jer se uvijek dogodi da sam u vrijeme njegova održavanja na pripremama s ljudima koji ga prate. Ni od nekadašnjih predstavnika ne pamtim nikoga osim Tajči. Kad je ona predstavljala bivšu državu na Eurosongu, imala sam pet godina i taman sam se sa “Zeke i potočića” prebacila na nju. Rado bih se i u listopadu, kada opet dolazi u Zagreb, odjenula u volančiće i otišla na njezin koncert da se vratim u djetinjstvo.

Ana je sljedećih 20-ak dana na pripremama u austrijskom selu Innerkremsu, u kojem nema čak ni dućana, već samo dva hotela, žičara i staza. Posvećena je skijanju i odmaranju, a nešto joj jako nedostaje.

– Fali mi dobra pašta! Preživljavam na bečkim odrescima i juhama koje sve imaju isti okus pa jedva čekam da se vratim na maminu kuhinju. A kad se zažalim mojih doma, zahvaljujući modernoj tehnologiji s dva klika mišem preko Skypea oni su odmah sa mnom – kaže Ana. Zdravstveno je dobro i, srećom, trenutačno nema nikakvih tegoba s astmom, od koje pati odmalena, a kada nije na stazi, ‘guta’ serije, filmove i knjige.

Bez astmatičnih tegoba

– Gledam sve “Momke s Madisona”, “Uvod u anatomiju”, “Dextera”, pa čak i “Tračericu”, a od filmova, na repertoaru su mi aktualni oskarovci. Gledala sam “Boksača” i “Crnog labuda” koji me u dijelovima posjetio na moj život sportaša i na to koliko je ljudski um jak – ispričala je.

Dobro raspoložena i spremna za nove snježne vrhunce, ipak ima i temu o kojoj nerado govori, a to je ljubav. No povjerila nam je da je opet slobodna djevojka te da više nije u vezi s tajnovitim Talijanom.

– Više nemam dečka. Veza je pukla, što zbog daljine, što zbog toga što je bilo prerano za velika odricanja i s jedne i s druge strane. Osim toga, pa tek su mi 24 godine! Nitko nije ni očekivao da ćemo se vjenčati. Ali čujemo se i vidimo se te smo se rastali u izvrsnim odnosima – zaključila je. Ana je s Talijanom, čiji je identitet uvijek tajila, u vezi bila dvije godine.

Ključne riječi

Komentara 9

KA
Karla
10:54 04.03.2011.

Što onda nisu uzeli Ivicu za promociju hrvatskog sporta? Valjda im je prejak....

NI
nidjomidjo
11:13 04.03.2011.

Uskoro češ kao i Fleissica dolazit do riječi samo u Gloriji, Storyu i Extri, jer sa ovakvim skijanjem teško ćeš ostati u repki..

OB
-obrisani-
03:00 04.03.2011.

iskoristila ga i odbacila ko iznošenu čarapu...joj ano joj anice...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije