Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Večernjakova ruža

Nisam na Fejsu koliko i likovi iz serije

16.10.2015., Zagreb - Glumica Mia Anocic Valentic. Photo: Davor Visnjic/PIXSELL
Photo: Davor Visnjic/PIXSELL
07.03.2016.
u 08:45

Glumica Mia Anočić Valentić debi na televizijskom ekranu ostvarila je ulogom tinejdžerice Helene u seriji "Nemoj nikome reći" i ubrzo postala miljenica publike

Krivac za zaljubljenost Mije Anočić Valentić u glumu je njen tata redatelj Saša Anočić. – Tata je kriv, istina. Odveo me na dramsku, ali i pratila sam ga kao mala. Volim i to što i kako rade on i moj stric Živko. Imamo taj “Anočić-gen”, volimo stil glume bez puno glume – otkrila nam je nedavno Mia. Anočić-gen prepoznali su i redatelji serije “Nemoj nikome reći” Ivan Livaković i Andrija Mardešić koji su joj dodijelili ulogu tinejdžerice Helene. Ovo je Mijina prva televizijska uloga preko koje ju je upoznala šira publika, dok je kazališna publika poznaje po ulogama u predstavama u Kerempuhu gdje je u stalnom angažmanu. U povodu nominacije za Večernjakovu ružu u kategoriji novog lica godine popričali smo s Mijom o glumi, hobijima, društvenim mrežama...

Jeste li očekivali da će serija “Nemoj nikome reći” tako odjeknuti i da će vam donijeti i nominaciju za Večernjakovu ružu?

Nadala sam se uspjehu serije “Nemoj nikome reći’’ jer mi je to prva televizijska uloga i stalo mi je da serija uspije, ali da sam očekivala nominaciju, nisam. Ugodno sam se iznenadila.

Snima li se druga sezona serije i u kojem smjeru bi se Helenin lik mogao razvijati u novim nastavcima?

Snimanje druge sezone počinje 15. ožujka i cijela se glumačka ekipa tome jako veseli. Reći ću samo da je Helena u novoj sezoni maturantica. Detalje otkrijte u novim nastavcima.

U seriji su tinejdžeri zaokupljeni komunikacijom putem društvenih mreža, koliko se vi u svakodnevnom životu koristite takvom komunikacijom i koliko vam olakšava život?

Ja sam malo slabija s društvenim mrežama nego likovi u seriji i tinejdžeri danas. Koristim se samo Facebookom. I na Facebooku provodim više vremena nego što bih trebala. No ipak najviše volim obavljati i dogovarati stvari telefonom.

Bavili ste se i plesom, hip hopom i danceom, bavite li se i dalje tim hobijem ili nemate vremena?

Nažalost, zbog nedostatka vremena zapostavila sam ples otkad sam došla u Zagreb, što je bilo prije sedam godina. Ali nedavno sam postala vokal benda Chishche lishche. U planu mi je razvijati se i u tome smjeru.

Jeste li angažirali prijatelje i rodbinu da glasaju za vas i s kim ćete doći na dodjelu Ruže u HNK?

Naravno da su moja obitelj i prijatelji glasovali za mene, a sad koliko puta – ne znam. Nažalost, na dodjelu neću moći doći jer imam gostovanje s predstavom (B)luzeri narodnjaci Satiričkog kazališta Kerempuh u Opatiji. Na dodjelu ću poslati svoju sestru Tinu s pratnjom.

>> Zvijezde najgledanije domaće serije stižu na dodjelu s posebnim zadatkom

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije