Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
24.08.2010. u 12:00

Zašto biti uspješan kad ti uspjeh kvari planove, filozofsko je pitanje s kojim se iznenada suočio nogometaš Senijad Ibričić.

Uspjeh kvari planove
Senijadovu želju da do kraja karijere igra za Hajduk poremetila je ponuda iz Turske teška osam milijuna eura. Senijadova želja za vječnim ostankom u Splitu čini se nemogućom i predsjedniku kluba.

“Vjerujem da će, nastavi li ovako igrati, stići prava ponuda koja se ne odbija”, kaže Svaguša. Ispada da je prosječnost u Hrvata najbolja populacijska politika. Jer svaki uspjeh pojedinca za naciju znači - stanovnika manje.

Ratovi zvijezda: Poruka astronauta Hrelje: Vrtite se oko krivog planeta
“Stranka umirovljenika satelit je HDZ-a”, poručuje Silvano Hrelja, zapovjednik svemirskog broda HSU. Javlja se iz orbite planeta SDP. Onamoje stigao nakon što je iscrpio rudna bogatstva planeta HDZ.

Pomozi, Bože!: Francuski svećenik moli da Sarkozyja strefi infarkt
“Molim se, oprostite mi, da Sarkozy doživi srčani udar”, povjerio se novinarima Arthur Hervet, svećenik iz Lilla. Za neobičnu molitvu zaslužan je predsjednik Nicolas Sarkozy, koji planira iz Francuske protjerati stotine Roma.

Kaže da se obraća Bogu jer “ne vjeruje da oni na vlasti planiraju pomoći Romima”. Na svećenikovu žalost, prilično smo skeptični da će Sarkozyja strefiti infarkt. Naime, i mi u Hrvatskoj često Boga molimo i za mnogo manje usluge. Recimo, da političari samo odu s vlasti. Bez uspjeha.

Dobro smo i prošli: Angelina Jolie na Titovu otoku! Skandalozno!
Veliki misterij - zašto Angelina Jolie nije došla na Brijune - napokon je razriješen! “Nije došla zbog novinarskih pizdarija. Molim vas sve, pustite me na miru. Idite svi dođavola”, rekao je Rade Šerbedžija.

Iako zvuči pomalo nevjerojatno, u angelinomaniju se uključio i Hrvatski centar za istraživanje zločina komunizma! Optužio je Željka Komšića, člana Predsjedništva BiH, za grubu manipulaciju gostovanjem hollywoodske zvijezde. Osudili su, naime, što ju je ugostio u prostoriji na čijem zidu visi poveliko ulje na platnu - portret Josipa Broza Tita. “Ako Komšić ima osobne simpatije prema jednom diktatoru, to ne znači da smije brutalno manipulirati uglednim gostima kao što je Angelina Jolie”, kažu.

Stoga je dobro što je Jolie zaobišla Brijune. Angelina na Titovu otoku. Kakav bi to tek skandal bio!

Komentara 1

SA
Savjest
08:25 25.08.2010.

Ako je cilj populacijske politike depopulacija Hrvatske, onda je ovaj članak sjeo na pravo mjesto, ali bi pravi naslov trebao biti \"Najbolja depopulacijska politika\". Ta politika ima za cilj da u korijenu suzbije svaku kvalitetu (u Hrvata), da u zemlji ostavi samo one prosječne i ispotprosječne koji na ovakav izazov znaju reagirati samo kvazi-obrambenom politikom nerađanja. Isti cilj ima i EU, jer su SAD zbog povećavanja profita, nametnule politiku jeftine radne snage do koje se dolazi uvozom te snage, ali uz prethodno izumiranje postojeće skupe radne snage.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?