Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
slovenski vratar

Ranilović s Hajdukom potpisao 2,5 godišnji ugovor

Marko Ranilović
Foto: Hajduk.hr
22.01.2015.
u 20:39

Prvi dio sezone branio je za slovenski Zavrč, a u karijeri je još nosio dres Maribora, Ferencvarosa i Kaposvara

Hajduk je realizirao prvi pravi dolazak u zimskom prijelaznom roku. Ugovor na dvije i pol godine potpisao je slovenski vratar Marko Ranilović.

Ranilović je prvi dio sezone branio za slovenski Zavrč, a u karijeri je još nosio dres Maribora, Ferencvarosa i Kaposvara.

Od 28-godišnjeg vratara Hajduk očekuje da bude kvalitetna pričuva Lovri Kaliniću, sportski direktor Goran Vučević dugo je tragao za iskusnim vratarom, kojem će prvi zadatak biti sjedenje na klupi. Naime, Hajduk želi imati vratara spremnog za uskakanje u momčadi, ali i vratara, koji se neće buniti što je u drugom planu.

Usto, bijeli su ostali samo na Kaliniću i mlađahnom Ivi Grbiću, Fabjan Tomić otišao je na posudbu u Vitez, a ozlijeđeni Dante Stipice na travnjak će se vratiti tek u novoj sezoni.

Ranilović se od petka priključuje Hajdukovim pripremama u Rovinju.

>>Golom Milevskog Hajduk pobijedio Krku

Komentara 2

Avatar AlenkaBratušek
AlenkaBratušek
23:03 22.01.2015.

Blago Kaliniću ..ima sad nekoga koji će mu nositi kofere!Hihihihihihi

BU
budagigo
21:41 22.01.2015.

Bica da ima pozamasnu zalihu u banci kada je potpisao za haYdUk koji placa na djemdo,a radna zajednica im je na minimalcu isto na djemdo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije