Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 76
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
fotoepilacija

VIDEO Dlačice se ne mogu zauvijek ukloniti, ali mogu prorijediti

Noge
Foto: Imagine TV
04.02.2015.
u 11:52

Klijent i stručnjak za fotoepilaciju stavljaju crne, zaštitne naočale kako bi zaštitili oči od jakog svjetla

Dlačice na tijelu pripadnicama ljepšeg spola uvijek predstavljaju problem, a u novije vrijeme, priznaju stručnjaci, sve veći broj muškaraca ne želi biti dlakav.

Trajnije uklanjanje dlačica svjetlošću, takozvana fotoepilacija kao jedna od mogućih metoda, pronalazi sve veći broj pobornika.

Prvi korak je skidanje šminke, a zatim nanošenje gela. Klijent i stručnjak za fotoepilaciju stavljaju crne, zaštitne naočale kako bi zaštitili oči od jakog svjetla. Potom, odgovarajućim aplikatorom prelazimo na području koje se obrađuje. Na tom području se osjeća kratkotrajno peckanje kada svjetlost pali dlake ili se često osjeti miris paljene dlake. Upravo to je znak da se rješavamo dlaka iz korijena.

>>Top 10 make up trikova koje sigurno niste znali

>>Laserom protiv uraslih dlačica na tijelu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije