Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Multipraktična kolekcija

Poznate Hrvatice odjenule Alma fashion

alma fashion
Foto: Nikola Zoko
1/36
06.11.2015.
u 20:40

Krug kao forma pristaje svim građama tijela – jabukama prekriva trbuh i otkriva noge, kruškama ublažava bokove, pješčanom satu naglašava siluetu…

U zagrebačkom HOGL SHOE FASHION storeu, sinoć je održana pomalo drugačija modna revija domaćeg modnog brenda ALMA FASHION koji potpisuje modna savjetnica Alma Premerl Zoko.

U aktualnoj kolekciji Women's  circle u fokusu su bila praktična modna rješenja za svaku ženu – haljine koje se nose na nekoliko načina, praktične torbice u kojima se nalaze jakne, pelerine koje imaju dva lica, kao i kaputi koji se u trenu pretvaraju iz sportskih u šik – večernje. Alma je pokazala i primjere koktel-haljina za blagdansko vrijeme koje je pred nama. 

– Kad je o modi riječ, uvijek razmišljam na isti način – sve što savjetujem ili nosim mora biti ugodno, u skladu s tijelom i osobnošću svakog od nas. Kad sam prije tri godine počela stvarati svoj modni brend, koji se može kupiti u Hrvatskoj i Sloveniji, željela sam ponuditi odjevna rješenja koja će sakriti nedostatke građe i na svakom tijelu naglasiti ono najbolje. Osim toga, inspirativne su mi mogućnosti multipraktičnosti poput jednog odjevnog predmeta koji se uvijek može nositi na (barem) dva načina – komentirala je svoj brend Alma

Tko je bio na pisti? ALMA FASHION – Women's  circle nosile su glumice Nada Abrus, Kostadinka Velkovska, modeli Zvončica Vučković, Livija Butuči, poduzetnice Maja Kuljiš, Iva Kontek, književnica Sanja Pilić.

Make-up potpisuje Nera Brumen, a za frizure koje su pratile modele zadužena je bila Krešimira Roviščanec. U ugodnom ambijentu, nakon revije je nastavljeno ugodno druženje uz kuhano vino i fine medenjake. 

>>Valinea Vinger pobjednica desetog Modnog ormara

>>'Stampedo' u trgovini na Cvjetnom: Trčale i grabile sve što stignu

Komentara 1

LA
LANA555
22:42 06.11.2015.

Zgodne zenice .Eto neceju zene za zenu rec da su zgodne.Ljubomora samo ih zanima hdz izdp.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije