Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pazi što nosiš

Pet modnih pogrešaka koje dodaju kilograme i godine

ormar
Foto: Thinkstock
1/6
12.02.2014.
u 13:33

Recite "ne" svemu što dolazi u kompletu, a više ne vrijedi ni pravilo da uskladite cipele s torbom

Odjeća, obuća i modni dodaci koje biramo mogu nam oduzeti kilograme – ako znamo dobro izabrati.

Pogrešan odabir učinit će pak suprotno, dodati nam kilograme, ali i godine. Evo savjeta na što paziti pri odijevanju i prijedloga kako loš komad zamijeniti boljim.

1. Prevelika suknja uz tijelo

Uski kroj suknje do koljena može izgledati vrlo poslovno, ali i prilično seksi. Međutim, takva vam suknja mora savršeno pristajati, jer u suprotnom odaje sasvim drukčiji učinak. Ako kupite preveliku suknju, nemojte je nositi, nego posjetite najbližeg krojača i prilagodite je svome tijelu.

Foto: Asos

(Asos suknja, 400 kuna)

2. Cipele i torba u istoj boji

Pravilo koje se slijepo poštovalo u nekim prijašnjim vremenima u 21. stoljeću više ne vrijede. Ista je situacija i s ružem za usne, koji se više ne usklađuje nužno s lakom za nokte. Ovi modni trikovi nekada su bili zakon, ali danas vas jedino mogu postarati. Današnja moda spaja nespojivo i dozvoljava igre i isprobavanja kako s bojama, tako i sa stilovima.

Foto: VLm

(Cipele H&M 149 kuna, Ruksak New Look na Asosu, 170 kuna)

3. Kompletići

Recite NE svemu što se sastoji od dva dijela. Komplet jakni i hlača ili suknji i majica te prsluka otkrivaju nesigurnost i modni neukus. Poigrajte se i iskombinirajte majicu s printom i jednobojni pulover ili sako i neku drugu mladenačku poslovno-elegantnu kombinaciju.

Foto: Zara

(Zara, 159 kuna)

4. Cipele sa širokom potpeticom

Pune i velike potpetice, posebno one niže, mogu izgledati vrlo nezgrapno (iako su trenutačno hit).

Ako nosite ovakve cipele zbog udobnosti, vrijeme je za promjene, jer postoji puno modela cipela s visokom potpeticom koje su istodobno vrlo udobne i elegantne. Mala uska potpetica, špagerice, pluto-cipele ili sandale i popularne platforme vrlo su moderne, a mogu izgledati odlično. Odaberite model koji vam najviše odgovara i za isti novac izgledajte moderno.

Foto: Kurt Geiger

(Kurt Geiger, 2000 kuna)

5. Prevelike muške košulje

Široki, muški krojevi košulja ispod kojih skrivate svoje tijelo izgledaju vrlo neuredno i neprikladno. Želite li stvarno prikriti nedostatke, radije odaberite žensku, blago strukiranu košulju i sako dužeg kroja, koji će pokriti kritične dijelove i naglasiti ono što treba.

Foto: Mango

(Mango, 330 kuna)

>>Pet komada koje morate izbaciti iz svog ormara! Odmah!

>>Vodič za kupnju traperica u kojima će svaka guza biti savršena

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije