Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nema opravdanja

Pet komada koje morate izbaciti iz svog ormara! Odmah!

Ormar, hrpa odjeća
Foto: Thinkstock
10.02.2014.
u 09:54

Koliko god vam bilo žao baciti pulover koji se skupio nakon pranja, znate da ga više nikada neće odjenuti jer vam je premalen.

Gotovo svaka žena u svojoj garderobi ima i ovih pet komada odjeće koji joj zaista nisu potrebni.

Sada je trenutak da ih se riješite i napraviti mjesta u ormaru.

1. Izblijedjela crna odjeća

Koliko je god pažljivo prali, crna odjeća vremenom izblijedi. Više nije tako efektna kao kada je bila nova i više ne izgleda lijepo kao kada ste je kupili. Nema razloga da je i dalje držite u ormaru!

2. Skupljene veste

Koliko god vam bilo žao baciti pulover koji se skupio nakon pranja, znate da ga više nikada neće odjenuti jer vam je premali. Ovakve veste često se godinama "vuku" po ormarima, a ove zime skupite hrabrost i oprostite se od njih.

3. Preuske pamučne majice

Pamučne majice na svakome, bez obzira na godine i tjelesnu težinu, bolje stoje ako nisu sasvim pripijene uz tijelo. Kako ih često nosimo, često ih i peremo, zbog čega se skupe toliko da više ne stoje lijepo.

4. Iznošene balerinke

Bez obzira koliko ste ih platili, koliko dugo ih imate, gdje ste ih sve nosili i koliko su vam udobne, oprostite se od balerinki kojima je izlizan đon i koje su razgažene i izgrebane.

5. Cargo kratke hlače

Prije nekoliko sezona bile su hit, do prije dvije godine mogli ste ih još nositi, ali ove sezone nemate izgovor za zadržavanje ovakvih sportskih, ležernih hlača s mnogo džepova.

>>Sve što trebate za uspješan shopping je ovih osam pravila!

>>Šoping dijeta - novi modni eksperiment

Foto: pixabay

Komentara 7

MT
mt76
12:55 10.02.2014.

vunenu vestu razmocite u regeneratoru za kosu pa ce se vratiti na normalnu velicinu crne stvari se daju opet pofarbati, a mozda se bas sada nosi sivo? pamucne majice treba povremeno protresti i stegnuti dok su mokre i posusiti nana zraku a ne u susilici a od starih balerinki ne dobivam zuljeve i bas me zanima u kakvim bih to kratkim hlacama trebal ici u park s troje djece i prezivjeti igranje u pjescaniku, tobogan, ljlacke i ostalo

Avatar Topgen
Topgen
10:51 10.02.2014.

Na istoj stranici pisete da se u HR umire od gladi i .... dajete savjete kako se obuci po posljednjoj modi , da nedajboze ne pogrijesite. Odlucite se : jesmo li Tunguzija ili Monaco.

ME
meph
14:15 10.02.2014.

e...kad vidis zenske da dodu u takvim hlacama u park, onda je to to...ne brinu ih trendovi i kojekakve izmisljenje bolesnoce za kradu novaca...a i imaju neku malo drugaciju komponentu u sebi...barem naizgled se cine kao neke avanturistice ili tome slicno...ali uglavnom, bitno je da nisu ovisne o budalama koje "definiraju modu"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije