Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljepotica na burzi

Zbog dugog jezika M. Fox ostala bez uloge u "Transformersima"

megan fox
Foto: Pixsell
1/6
20.05.2010.
u 13:33

Kako sada stvari stoje, Megan može zaboraviti na odlaske u solarije, ali i na repriziranje uloge seksepilne Mikaele Banes jer su joj iz Paramounta poručili da neće glumiti u trećem nastavku "Transformersa".

Michael je poput Hitlera i Napoleona! Raditi s njim je prava noćna mora! - nimalo diplomatski Megan Fox je opisala redateljske metode Michaela Baya s kojim je surađivala tijekom prva dva nastavka hit filma "Transformers". Osim teroriziranja na setu, zamjerila je Bayu što se morala stalno izlagati suncu kako bi imala preplanulu put koja joj je bila neophodna za ulogu.

Kako sada stvari stoje, Megan može zaboraviti na odlaske u solarije, ali i na repriziranje uloge seksepilne Mikaele Banes jer su joj iz Paramounta poručili da neće glumiti u trećem nastavku "Transformersa". Da za Megan nitko neće plakati na setu, pokazalo je i pismo koje su medijima uputila tri zaposlenika Paramounta koji su radili na prva dva nastavka sa seksepilnom glumicom.

"Michael je ovoj djevojci dao priliku života. Svima je govorio da mu vjeruju, da ta mlada glumica nešto vrijedi. Bila je nova Angelina Jolie. Čekajte malo, ona nije nova Angelina. Naime, Angelina je profesionalna.Ona je nezahvalna toliko da ne možete ni zamisliti. Ne zanima je nitko oko nje. Nikoga ne cijeni, nikoga ne sluša. Mnogi misle da zapravo mrzi svoj posao. Uvijek kasni na snimanje. Možda će jednoga dana naučiti, možda neće zauvijek biti takva. Ona je jedna hladna, bezobrazna i proračunata kuja. Megan ima prekrasne oči i ravan trbuh koji prskamo glicerinom. Ima i glupu tetovažu Marylin Monroe koju prekrivamo da bi mame bile sretne i zadovoljne", poručili su ogorčeni članovi ekipe koji su vjerojatno otvorili šampanjac kad su čuli da glumica koja se ponašala poput princeze na zrnu graška neće spašavati svijet od zlih izvanzemaljskih robota.

Daleko od cijele gužve redatelj Michael Bay i scenaristica Ehren Kruge završavaju scenarije za treći nastavak i ujedno traže novu partnericu glavnom glumcu Shia LaBeoufu. Vjerojatno su svjesni da moraju naći jednako atraktivnu i zanimljivu glumicu koja bi mogla nadmašiti Megan Fox jer mnogima je više od skupih specijalnih efekata u sjećanju ostala njena preplanula vitka figura. Prozvana Megan Fox oglasila se kratkom izjavom u kojoj mrtva, hladna tvrdi da je sama napustila "Transformerse".

Komentara 2

Avatar sven109
sven109
13:22 21.05.2010.

Sad ih nebum ni gledo više...

DM
dr_max
16:32 20.05.2010.

A da snimi pornografski nastavak Transformersa (moze i kucne radinosti) u vlastitoj reziji, popularnost bi joj porasla ;)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije