Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAGRADNI NATJEČAJ

Osvojite Meet&Greet s Tommyjem Emmanuelom 

Tommyj Emmanuel
Foto: Simone Cecchetti
16.03.2017.
u 11:33

Povodom skorašnjeg koncerta Tommyja Emmanuela u Zagrebu poklanjamo Meet&Greet s ovom svjetskom gitarističkom zvijezdom i miljenikom hrvatske publike. Uz priliku za upoznavanje i druženje s Tommyjem Emmanuelom, dobitnik ili dobitnica osvojit će i njegov posljednji CD «It's Never Too Late».

Kako biste sudjelovali u nagradnom natječaju, trebate već imati ulaznicu za koncert, ali i točno odgovoriti na sljedeće pitanje i napisati zašto želite na druženje s T.Emmanuelom:

Koje priznanje je Tommyju Emmanuelu dodijelio Chet Atkins? Zašto želite na druženje s T. Emmanuelom?

 Natječaj traje do 19. ožujka u podne kada objavljujemo sretnog dobitnika!

Osam godina nakon posljednjeg samostalnog nastupa u Zagrebu, jedna od najvećih gitarističkih zvijezda današnjice, australski glazbenik Tommy Emmanuel nastupit će 22. ožujka 2017. godine u kinu Studentskog centra u Zagrebu.

Ovaj slavni gitaristički virtuoz najpoznatiji je po posebnoj fingerstyle tehnici sviranja sa svih deset prstiju. U četiri desetljeća dugoj i nadasve bogatoj karijeri nanizao je brojna priznanja za svoj rad, nagrade i nominacije te među ostalim i jedno od najvećih priznanja u gitarističkom svijetu, titulu Certified Guitar Player koju mu je dodijelio Chet Atkins, a koju nosi svega pet glazbenika na cijelom svijetu. Inspirirao je mnoge mlade, nadolazeće glazbenike te ispisao pozamašan popis suradnji s poznatim glazbenim imenima.

Svaki njegov koncert putovanje je u nepoznate glazbene predjele, vijuganje između raznih glazbenih stilova i istraživanje iskrenosti zvuka. Izbjegava ponavljanja i većinom improvizira, prihvaćajući nesavršenosti kao savršeni dio nastupa jer kod njega "sve je u osjećaju glazbe". Često istovremeno ubacuje različite dijelove u svoj materijal i djeluje kao one-man band ili čak, bolje rečeno, gitaristički orkestar.

Zagrebačkoj publici vraća se u sklopu turneje It's Never Too Late na kojoj predstavlja istoimeni studijski album. U kinu Studentskog centra 22. ožujka s početkom u 20 i 30 sati čeka vas mali, intiman koncert i jedinstveni doživljaj koji jednostavno ne smijete propustiti.

Ulaznice se mogu kupiti u sustavu i na svim prodajnim mjestima Eventima.

Dobitnik je:

Mihaela Cajner Petrinec

Čestitamo!

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?