Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 42
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Konoba Roko

Zid pun nagrada: Zašto i susjed ne bi bio gurman?

Turistička patrola - Bjelovar
Foto: Damir Spehar/PIXSELL
1/4
28.02.2019.
u 19:50

U Luksemburgu smo je osvojili, bio sam i reprezentativac, prošlo je nekoliko godina. Bio sam i među najboljih 10 kuhara u Hrvatskoj. Ponavljam, kuhara!, kaže Roko Tulić

Roko je mladi chef. Dečko s nagradama. Svjetskim, domaćim...

– Nisam chef nego kuhar. Tako zovem svoje zanimanje, a naziv chef ipak je samo šminka. Mi smo kuhari – priča Roko Tulić (29), dečko koji ima i – broncu sa Svjetskog prvenstva. Poput Prosinečkog ili Šukera...

– U Luksemburgu smo je osvojili, bio sam i reprezentativac, prošlo je nekoliko godina. Bio sam i među najboljih 10 kuhara u Hrvatskoj. Ponavljam, kuhara! – kaže smiješeći se.

Foto: Damir Spehar/PIXSELL/ Ilustracija

Hranu je pripremao i na jahti, preplovio je cijeli Jadran, prošao mnogo kuhinja. Na kraju, otvorio je konobu u svom gradu. – Bjelovarcima i našim gostima želio sam ponuditi nešto drukčije, gurmansku kuhinju, nešto moderno. Da nije pizza i roštilj. Eto, kad gost dođe i naruči miješano meso, ja se okrenem pa mu donesem, recimo, pileća prsa u umaku od kozica. Velim im: Probajte, ako vam se ne svidi, a niste to naručili, ne morate platiti. I svidi im se. Želim da ljudi jedu fino.

Francuski prestižni vodič Gault Millau uvrstio ga je među najbolje hrvatske restorane, zidovi su u ugodnom prostoru puni plaketa. Gostu važan podatak – cijene nisu pretjerane. Ručak za dvije osobe, novinara i fotoreportera, uz piće – 139 kuna.

OCJENA

IZBOR I KVALITETA JELA 
(do 50 bodova):

46 bodova

IZBOR I PONUDA PIĆA 
(do 15 bodova):

13 bodova

POSLUGA I LJUBAZNOST 
(do 10 bodova):

9 bodova


DOJMOVI I PROSTOR 
(do 20 bodova):

17 bodova


UKUPNOST PONUDE 
(do 5 bodova)

4 boda


ukupno 89 bodova

Komentara 2

DU
Deleted user
10:15 01.03.2019.

Ako ja naručim jaje na oko ,želim i dobiti jaje na oko a ne jaje u oko..

AM
ante_maja
22:57 28.02.2019.

mali je arogantan i bahat,a voli i muljat.nebi ga preporučio! konoba feral je broj 1!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije