Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mama zna najbolje

Žene kupuju iste proizvode kao i njihove majke jer im vjeruju

\'Christmas Shoppers STANDALONE: Shoppers walk on Princes Street in Edinburgh as stores try to encourage buyers in the run up to Christmas after weeks of flagging sales.\'
Danny Lawson/PA Photos/Pixsell
18.05.2011.
u 14:15

Proizvodi poput Coca-cole, zubne paste Colgate i slični nezamjenjivi su, pokazala je studija

Umjesto da isprobavaju nove proizvode, ženama su draži proizvodi koje su rabile i njihove majke, pokazuje istraživanje. Studija portala MumPoll.com, u kojoj je sudjelovalo 3000 majki, pokazala je i kako devet od deset žena kupuje svaki put iste proizvode, prenosi Daily Mail. Više od polovice žena kupuje iste brendove koje su kupovale i njihove majke. Mnoge majke biraju proizvode kojima vjeruju, pa čak i ako su skuplji.

Proizvodi poput Coca-cole, zubne paste Colgate i slični nezamjenjivi su, pokazala je studija. Čak 49% žena reklo je kako nikada ne bi oduzele obiteljima provjerene brendove bez obzira na okolnosti, a da bi ih se odrekle 25% žena reklo je kako bi moralo doći do toga da ne mogu platiti račune. Istraživači smatraju da je kupovanje brendiranih proizvoda važno majkama jer misle da njihova obitelj time dobiva najbolje.

Ključne riječi

Komentara 4

KA
karambita
06:57 19.05.2011.

Ovaj text je obicna glupost i izmisljotina.......

OB
-obrisani-
20:57 18.05.2011.

Evolucija je zakazala. Kupuju iste otrove kao i njihove majčice!? Da mi ih netko daruje, ne bih uzeo smrdljivu američku tekućinu i zubnu pastu koju bi, ako ju već toliko ljubite, trebalo jedino upotrebljavati pri poliranju cipela! \"Proizvodi poput **********,**********, zubne paste ********* i slični nezamjenjivi su, pokazala je studija.\"

OB
-obrisani-
21:31 18.05.2011.

zar majke nisu žene...čudna neka misao...zar je novinarčić pod utjecajem opijata

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije