Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ne mogu to trpjeti

Žene iskreno progovorile o uvredama koje su dobile od svekrve: 'Čak tri godine nazivala me imenom bivše mog dečka'

shutterstock
11.01.2021.
u 10:30

Stalne trzavice, sukobi i ružni komentari neke od žena čak su doveli do toga da predaju papire za razvod braka.

Poznato je da odnos svekrve i snahe često zna biti pun tenzija, sukoba i nerazumijevanja, a da nije riječ samo o mitu potvrdilo je i istraživanje koje je pokazalo da čak 40 posto žena smatra da je njihov odnos sa svekrvom problematičan i ne tako dobar. 

Kako prenosi HuffingtonPost, do problema najviše dolazi zbog onih savjeta koji se na prvu čine kao dobronamjerni, ali zapravo su uvreda. Osim toga, kada se svekrve upliću u odnos sina i snahe, to nikada ne završi dobro.

Mnoštvo žena podijelilo je svoju priču i otkrilo koje su najgore uvrede upućene njima od strane svekrve.

Svekrva iz pakla: Prekinula vjenčanje i urlala na mladenku da njezin sin nema mane

1/2

Jedna svekrva svoju je snahu, čak tri godine nazivala imenom bivše supruge svoga sina. "Sada sam i ja bivša njezinog sina."

Uplitanje u organizaciju vjenčanja također je jedna od najčešćih stvari koje svekrve rade, pa ne čudi da je na tu temu bilo ovakvih priznanja: "Ukrala je dio pozivnica za vjenčanje i poslala ih tajno ljudima koje nismo htjeli pozvati. Pola ljudi koji su došli nismo poznavali."

"Kada je zaručnik rekao svojoj majci da ćemo se vjenčati, ona nije skrivala nezadovoljstvo. Osim što je pitala hoće li to stvarno učiniti, naglasila je kako je ona baš voljela njegovu bivšu djevojku - s kojom nije već šest godina", ispričala je djevojka.

Neke svekrve ne mogu se suzdržati od komentara na račun izgleda svojih snaha, pa tako samo čekaju priliku da ih uvrijede. "Svekrva me pitala jesam li ikada plesala balet, na što sam odgovorila da nisam. Njezin komentar je bio da se vidi na meni, jer balerine jako brinu o svom tijelu."

"Prvo što mi je svekrva rekla kada smo ostale same bilo je: "Čudno mi je što nisi crvenokosa, moj sin pada na žene crvene kose." Nisam joj ostala dužna: "Stvarno čudno, i ja padam na crvenokose."

Jedna je svekrva na svom Facebook profilu objavila video za vježbanje i označila svoju snahu. U opis je napisala: "Sada više nemaš izgovor što ne vježbaš". 

"Svekrva je mom, sada već bivšem mužu, predložila da se prijavi u emisiju za upoznavanje partnera. Sjedila sam kraj njega i nisam izdržala da ne kažem kako je on već u braku - sa mnom. Na to je ona rekla: "Pa možda upozna nekog novog". Mrzim tu ženu", otvoreno priznaje još jedna.

Gospođa spontano zaplesala na trgu bana Jelačića i oduševila prolaznike! Sada nam treba malo lijepih trenutaka

Ključne riječi

Komentara 3

MO
montello
17:27 11.01.2021.

svekrve znaju biti zločeste

KO
kodamesepita
12:55 11.01.2021.

hahaha , to je moja svekrva radila : nazivala me imenom njegove bivse žene i 15 god poslije ....tu pomaze samo : ne čujem nista ! nicija ne gori do zore - pokoj joj duši ;-) ..... mi smo alii jos uvijek u braku

SV
Svedo
11:44 11.01.2021.

muški se potucemo a ponekada slušati babe kako kokoši odmah bi vrata zatvorio ili ih bacio U jamu, za 2 sata vi se plakali i grlili a mi se muški dalje cohamo i ako nisi muški onda si intelektualac iz Londona ili si gay!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije