Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije mogla vjerovati

Svekrva joj darovala čestitku za blagdane - s napomenom koliko je novaca potrošila na poklone

TikTok
03.01.2021.
u 07:00

Sretan Božić, da. Veliki pokrivač je primljen. Račun od 112,40 USD (oko 680 kn) plaćen', napisala je baka sinu i snahi u svojoj božićnoj 'čestitki'/fakturi

Jedna se žena na TikToku 'pohvalila' s neobičnom čestitkom koju je za Božić dobila od svoje, kako kaže, 'toksične' svekrve.  U kratkom je videu korisnica imena sageandwine pokazala božićnu čestitku koju je njoj i suprugu poslala njegova mama, a rekla je i kako 'ovo nije prvi put da joj svekrva šalje takve poruke'.

Na prednjoj su strani božićne čestitke slatke ptičice, pa uz već utisnutu blagdansku poruku sve skupa izgleda kao dobra namjera.

Kad se čestitka otvori vidi se da su unutra kemijskom olovkom ispisane cifre - detaljan popis svega što je ove godine potrošila na sina i snahu.

Pogledajte TikTok video:

 

@sageandwine

Here’s one of THOUSANDS of stories.

♬ original sound - user3837793390001

- Sretan Božić, da... Veliki pokrivač je primljen. Račun od 112,40 USD (oko 680 kn) plaćen - piše baka djeci, a za slučaj da ne znaju o čemu priča, niže je i obrazložila:

- 584,89 USD (oko 3.370 kn) za račun za električnu energiju! S poklonom ukupno 697,29 USD (oko 4.285 kn). Sretan Božić.

- Želim reći da ne mislim da itko mora primiti ili darovati poklon za Božić, no ona uporno radi ovakve stvari- rekla je žena za The Sun.

Od ovih velikana oprostili smo se u 2020. godini

1/8

Mogla nam je, kaže žena, samo reći da ove godine nema novca za poklone ili da nam je već dala više nego dovoljno, ali draže joj je poslati zlobnu 'čestitku'.

- Cijenim to što nam je pomogla, ali zar nije sad mogla samo poslati čestitku i napisati 'Sve najbolje'? -  zapitala se snaha ogorčeno. 

Njen je video pogledalo više od 120 tisuća ljudi, a mnogi su ustanovili kako 'to nije božićna čestitka, već faktura'.

- Kad se ponovno zaposlite, vratite joj sve i pokažite da možete i bez njene pomoći - savjetovali su neki, a jedna je korisnica komentirala i 'kako ju čudi što baka na 'račun' nije dodala i 4, 99 kn koliko je potrošila za čestitku'.

Zagrepčanin snimio trenutak potresa u svome stanu

Zagrepčanin snimio trenutak potresa u svome stanu

Zagrepčanin snimio trenutak potresa u svome stanu

Objavljuje Večernji list u Utorak, 29. prosinca 2020.

 

Ključne riječi

Komentara 12

JA
japa
11:05 03.01.2021.

Svaka medalja ima dvije strane.

UM
Uman104
12:17 03.01.2021.

Rekel bi Presvetli: "Fakti su fakti"

DU
Deleted user
10:15 03.01.2021.

Mogla joj je to poslati i natrag.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije