Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Lifestyle

Majka ispričala probleme koje ima sa svekrvom: 'Tvrdi da trujem dijete jer ga ne dojim'

Na svom TikTok profilu podijelila je video u kojem je objasnila što je njezina svekrva sve radila da je prekinula svaki kontakt s njom, a mnogi nisu mogli vjerovati da je žena tako grozna prema supruzi vlastitog sina.
02. prosinca 2020. u 11:30 2 komentara 1192 prikaza
Foto: TikTok

Kod ulaska u vezu ili brak, uvijek je važno da vas roditelji vašeg partnera prihvaćaju i smatraju dijelom obitelji. Međutim, ponekad mogu nastati problemi između sinove žene i majke, što može zahladiti odnose u obitelji. Tako je jedna majka, Idalis Lago, podijelila probleme koje je imala sa svojom svekrvom, koji su postali toliko veliki da se više uopće ne viđaju, kako prenosi The Sun.

Idalis je na svom TikTok profilu podijelila video u kojem je objasnila što je njezina svekrva sve radila da je prekinula svaki kontakt s njom, a mnogi nisu mogli vjerovati da je žena tako grozna prema supruzi vlastitog sina.

@idalislago

Oh the things I’ve endured 😪😣 ##MIL ##monsterinlaw ##motherinlaw ##motherinlawproblems ##fyp ##DIL ##toxic

♬ original sound - Idalis Lago 🌶

U svom videu otkrila je da svekrva tvrdi da ona truje svog sedmomjesečnog sina jer je odlučila da ga neće dojiti, već hraniti dječjom dohranom, ali i da joj svaki put kada je vidi govori da je debela, isto kao i njezina majka. 

Idalis je također otkrila da se svekrva našalila da joj unuk slučajno ispada iz naručja, što njoj nije djelovalo smiješno, ali i da joj stalno prigovara na temu odgajanja djeteta.

- Nema ništa gore nego kad vam svekrva govori kakva majka trebate biti. Moja je prije neki dan došla i vidjela da je moj sin u stolici za ljuljanje, a imajte na umu da je bio budan cijeli dan, pa je u stolici odmah zaspao. Napokon sam dobila malo vremena za čišćenje i kuhanje ručka kada je ona došla i počela mi prigovarati da tako usporavam njegov rast - ispričala je u jednom videu Idalis.

@idalislago

Reply to @123muiaaa ##motherinlawproblems ##motherinlaw ##monsterinlaw ##fyp

♬ original sound - Idalis Lago 🌶

Između njih  je tada izbila velika svađa, zbog koje se više uopće ne viđaju. Tada je svekrva nazvala svog sina jer je htjela vidjeti unuka, na što ju je on upitao želi li popraviti stvari s njegovom suprugom. 

- Nema mi za što biti žao, ona bi morala biti zahvalna meni jer sam joj stvorila tebe - odgovorila mu je majka na pitanje, na što joj je on odgovorio: - Onda je ovo gotova situacija i nećeš vidjeti unuka. Više nemaš to pravo ako ne misliš popraviti stvari. Ako mojoj partnerici nije ugodno biti s tobom, poštivat ću njezine želje. -

Majka ušla u sobu kćeri (8) pa se šokirala porukom koju je vidjela na ploči:

1 / 2
Sophie Boyns
Kako je to moguće? Odlučila je očistiti sušilicu rublja, a šokirao ju je prizor koji je zatekla kad ju je otvorila Jasminka Horvat Martinović, predsjednica Uprave Wiener osiguranja EY PODUZETNIK GODINE Priznanje pozitivnim i uspješnim pričama važnije je nego ikad HUB OSOBNE FINANCIJE Financijska pismenost – ključna vještina svih generacija
Hrvatski ratni brod nove generacije
STOŽERNI BROD HRM-a
Ekskluzivno: Kako će izgledati hrvatski ratni brod nove generacije
Rovinj: U Grand Park Hotelu održan 8. Susret guvernera i bankara
ZA OSNOVNE I SREDNJE ŠKOLE
HUB otvorio natječaj za programe financijske pismenosti: Nagrade do 10.000 kuna