Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Istraživanje

Žene i muškarci otkrili što nikako ne podnose u seksu, odgovori će vas iznenaditi

Shutterstock
13.02.2021.
u 21:00

Seks koji kratko traje ne voli 29 posto žena, a 28 posto ih mrzi što za vrijeme odnosa ne uspjevaju postići orgazam. Isto tako, 24 posto ispitanih žena rado bi da predigra bar malo duže traje

Tvrtka Lovehoney koja se bavi dizajniranjem i proizvodnjom seks igrački na tri je tisuće ispitanika provjerila što u seksu ne vole žene, a što muškarci. 

Njihova je anketa pokazala da najviše žena, njih 33 posto, mrzi što su za vrijeme odnosa 'previše opterećene vlastitim izgledom', dok je muškarcima najmrže to što 'prerano svrše': pa bi njih 34 posto htjelo da im akcija u spavaćoj sobi traje puno duže.

Prekratki seks ne voli ni 29 posto žena, 28 posto ih mrzi što ne mogu za vrijeme odnosa postići orgazam. Isto tako, njih bi 24 posto bi htjelo bar malo duže uživati u predigri...

Ana Rucner svira za glazbenu školu u Sisku koja je stradala u potresu

1/5

Uz spomenuto, pripadnici jednog i drugog spola podjednako mrze kad ne uspiju partnera dovesti do orgazma, a 28 posto muškaraca i žena mrzi što ne mogu postići orgazam, 21 posto ih mrzi kad ih se u seksu prekine, a 17 posto ih smatra da su spolne bolesti najgora stvar vezana uz seksualnu aktivnost.

Foto: Shutterstock

Žene koje su rekle da mrze opterećenost vlastitim izgledom uglavnom kažu i da 'osjećaju i pritisak zbog mišljenja da tijekom odnosa moraju postići orgazam'..

Ako i sami spadate među te kojima je samosvijest najveći problem u seksu, stručnjaci savjetuju da se pokušate više usredotočiti na ono što se događa, a manje na to kako se osjećate ili kako izgledate. Zato za portal Health jednostavno savjetuju - da se prepustite...

Pogledajte kao se pripremala spektakularna izložba Hrvatska svijetu

 

Komentara 1

MO
montello
19:09 14.02.2021.

sex koji brzo traje nitko ne voli

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije