Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nedostaje joj intima

'Nisam imala seks s dečkom otkako me njegova majka optužila za varanje'

shutterstock
09.02.2021.
u 20:10

Preselila se kod svog dečka i njegove mame nakon što su bili zajedno šest mjeseci

- Otkako me majka mog dečka optužila za varanje, nisam imala seks s njime. Iako on govori da mi vjeruje, sada postoji neka nevidljiva prepreka među nama - napisala je jedna djevojka za psihoterapeutkinju Deidre.

Preselila se kod svog dečka, koji ima 26 godina, i njegove mame nakon što su bili zajedno šest mjeseci. No, vratila se roditeljima nakon četiri mjeseca jer se njegova mama uvijek miješala u njihovu vezu.

Sedam mjesta gdje svaka žena želi da je ljubite, a ni jedno nisu - usne:

1/7

- Imam 23 godine i prva sam djevojka svog dečka. Većinu jutra bi se smjestila na kraj našeg kreveta i čavrljala mu ni o čemu. Bilo je čudno. Onda mu je rekla da misli da sam ga prevarila. Znam da se osjeća nesigurno pred našim roditeljima, ali boli me kad me odgurne od sebe - nastavila je.

- Možda mu treba više privatnosti ili mu optužbe njegove majke lutaju po mislima. Zajednička šetnja je sve što trenutno možete učiniti. Organizirajte nekoliko seksi razgovora i izgradite njegovo samopouzdanje. Napetost je sjajan lijek - odgovorila joj je stručnjakinja.

Četke za kosu imaju rok trajanja, možda je vrijeme da ih promijenite!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije