Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Klađenje

Zbogom nogometu! Žene se klade na kraljevske zaruke

\'Sandra Bullock and Jesse James arriving at the Vanity Fair Oscar Party 2010, held at the Sunset Tower in Los Angeles, CA, USA on March 07, 2010. Photo by Mehdi Taamallah/ABACAUSA.COM (Pictured: Sand
PIXSELL
30.12.2010.
u 10:00

U hrvatskim kladionicama ljepši spol sve se češće kladi i na dobitnike glumačkih nagrada i pobjednike showova

Dragi, kada već ideš u kladionicu, daj uplati i moj listić! – iznenađenom će pasioniranom kladitelju supruga uhvativši ga na vratima s hrpom ispunjenih listića.

– Pa, dobro ženo, što ćeš ti igrati? Koji su tvoji favoriti? – posprdno će suprug na tek otkrivenu ženinu tajnu.

– Hoćeš li igrati na Chelsea, Dinamo i Liverpool? – znatiželjno će suprug.

Zaboravite na nogomet

– Ma pusti nogomet! Odigraj mi da će švedski princ Karl Filip prvi od 12 svjetskih prinčeva objaviti svoje zaruke. Odličan je koeficijent 3,75! Uplati mi na to tri tisuće kuna. Nemoj se plašiti, neću novac za klađenje kao ti uzimati iz kućnog budžeta, nego evo ti dobitni listić od pet tisuća kuna – samouvjereno će žena suprugu.

Uzeo suprug ženin dobitni listić uplaćen u kladionici Stanleybet i sav u čudu čita: Joško Ševo, najbolji glumac – koeficijent 3,40, Sandra Lončarić-Tankosić, najbolja glumica – koeficijent 2,90, Robert Raponja, najbolji redatelj – koeficijent 3,40, “Građanin plemić”, najbolja dramska predstava – koeficijent 3,20. Sve pogođeno! Ukupni koeficijent 107,276, uplaćeno 50 kuna, a dobitak 5363,84 kune. Dok je suprug sav u čudu gledao ženin dobitni listić u kladionici Stanleybet, oblio ga je hladan znoj jer on, koji se kladi svaki dan, ne sjeća se kada je posljednji put dobio toliko novca.

Supruga, redovita čitateljica ženskih časopisa, koji stalno prate događanja u hrvatskom glumištu, i još pasioniranija gledateljica “žutih” televizijskih emisija, dobro je procijenila da ove godine glavne Nagrade hrvatskog glumišta ne dobivaju favoriti, nego oni glumci čije su šanse Stanleybetovi bookmakeri loše procijenili.

Žene vole čudne oklade

Eto, zahvaljujući kladionici Stanleybet, koja ima više od dvije tisuće poslovnica i tri tisuće zaposlenih u Europi, ponuda na hrvatskim kladionicama obogaćena je i za “čudne oklade”. Tako se hrvatski kladitelji već dulje vrijeme mogu kladiti tko će biti pobjednik Eurovizije, tko će Hrvatsku predstavljati na tom natjecanju, tko će biti pobjednik u utrci za predsjednika države, tko će biti novi predsjednik Hrvatskoga nogometnog saveza, tko će pobijediti u televizijskom showu Ples sa zvijezdama. Te i još mnoštvo drugih čudnih oklada svojim klijentima nudi kladionica Stanleybet, koja u Hrvatskoj samo preslikava svoja bogata iskustva iz drugih europskih zemalja gdje djeluje već desetljećima. No, tu nije kraj. Uskoro se očekuje i klađenje na dobitnike Grammyja.

– Stanleybet će u ponudu uključiti i mogućnost predviđanja pobjednika Grammyja u četiri kategorije: snimka godine, album godine, najbolji novi izvođač i pjesma godine – kažu iz Stanleybeta.

Komentara 2

OB
-obrisani-
10:19 30.12.2010.

http://prvinecenzurirani.forumhr.com/ Forum bez cenzure apsolutna sloboda pisanja!

DU
Deleted user
11:14 30.12.2010.

da,da sam reklamirajte kladionice i navlačite ljude još sam fali da žene počmu pucat po gradu iz kalašnjikova a ti novinarčiću ko danas ima 3000 kn da uloži u kladionicu? pošten svjet sigurno ne,al bitno da ti napišeš pa makar bila i glupost jbmti današnje novinarstvo i vaše pisanje išli bi vi men u polje kopat,a ne kojekakve bljuzgotine valjat sram vas može bit

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije