Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pita stručnjakinju

'Volim svoju suprugu, ali zašto ne mogu prestati razmišljati o kolegici s posla?'

shutterstock
30.09.2021.
u 19:59

Ovo mu je sve veliki šok jer je mislio da za njega ne postoji nitko osim supruge i nikada prije nije sumnjao u njihovu vezu.

- Sa suprugom sam već 12 godina u braku i imamo jedno dijete. No, mislim da sam zaljubljen u drugu ženu i to mi uzrokuje mnoge neprospavane noći. Upoznao sam je na poslu i svaki put kad je vidim, ludo me privlači - napisao je jedan muškarac za Mirror.

Nije to samo fizički, iako je to veliki dio, već se super slažu i mogu zajedno lako pričati i smijati se. Podsjeća ga na to kako se osjećao kada je tek upoznao suprugu i kada ju je krenuo upoznavati. Ovo mu je sve veliki šok jer je mislio da za njega nema nikoga osim supruge i nikada prije nije sumnjao u njihovu vezu.

Evo zašto biste trebali doživjeti orgazam prije svakog odlaska na spavanje;

1/7

- Nikada do sada nisam sreo nikoga tko se uspoređuje s njom. I znam koliko sam sretan što je imam. Prekrasna je iznutra i izvana, a moji prijatelji su zavidni na našoj vezi. Zašto onda stalno mislim na ovu drugu ženu? Trebam li ozbiljno shvatiti te osjećaje i učiniti nešto po tom pitanju ili ih jednostavno zanemariti? - pitao je stručnjakinju.

- Mislim da ovo što doživljavate je velika zaljubljenost, odnosno snažna fizička i emocionalna privlačnost. No, morate biti vrlo oprezni i ne zamijeniti to za ljubav. Normalno je da vas privlače drugi ljudi, čak i kad ste u vezi, ali to ne znači da biste trebali uništiti svoj brak. Izgradili ste život sa svojom suprugom i imate dijete. Zašto biste ovo izložili riziku zbog uredske romanse? Podsjećajte se koliko ste sretni i što imate za izgubiti - odgovorila mu je Coleen Nolan.

Mladence Gabrielu i Karla iz Međimurja vatrogasci su ispratili vodenim mlazovima i sirenama! ❤

Komentara 3

ČS
Čuvaj se senjske ruke
20:37 30.09.2021.

Ovo je za list osnovne škole.

MO
montello
15:00 01.10.2021.

on bi htio obje ovako biraj eci pec pa reci koja ti je draza

Avatar Europsko-Balkanska Ljubav
Europsko-Balkanska Ljubav
20:37 30.09.2021.

Ma to je jednako kao kada onaj pravi hrvat na socijali koji voli svoju Hrvatsku, nemre prestati razmišljati o normalnom životu i poslu konobara u Irskoj ili bauštele domoljuba u Njemačkoj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije