Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
želi uzbuđenje

'Varam svog dečka jer nisam sigurna da je on "onaj pravi" za mene'

shutterstock
16.04.2021.
u 21:53

Iako zarađuje više od nje, očekuje da podijele sve troškove pa se pita jesu li dobri zajedno.

- Varam svog dečka jer nisam sigurna da je on ‘onaj pravi’. Stalno sam na stranicama za upoznavanje pokušavajući ispuniti prazninu. Ja imam 34, a on 36 godina. Zajedno smo šest godina, ali borim se s mišlju da ćemo imati djecu ili biti u braku, iako znam da me voli i da bi me čuvao zauvijek - napisala je jedna žena za The Sun.

Sedam mjesta gdje svaka žena želi da je ljubite, a ni jedno nisu - usne:

1/7

Ipak, stalno se svađaju i imaju vrlo različite interese, čak ne vole ni iste stvari na televiziji. Nakon posla on voli sjediti i odmarati, dok ona organizira stvari. Kuhaju zasebno i samostalno kupuju hranu. Iako zarađuje više od nje, očekuje da podijele sve troškove pa se pita jesu li dobri zajedno.

- Možda će vas voljeti i paziti zauvijek, ali to ga ne čini dobrim partnerom. Pristojan način da to riješite je da prestanete viđati druge muškarce i riješite svoj odnos. Iako je neovisnost u vezi zdrava, uvijek radeći zasebne stvari mogu vas još više razdvojiti. Novac uzrokuje više svađa među parovima nego seks, ali ispravno je da jednako donosite - odgovorila joj je Deidre.

Liječnica pokazala kako bi trudnice trebale nositi sigurnosni pojas u automobilu:

Ključne riječi

Komentara 3

SJ
Sve je uzalud
08:31 17.04.2021.

.....treniraj...treniraj.....

RO
roland
22:44 16.04.2021.

Varaš ti njega, a vara i on tebe! Farmaceutska industrija najbolje prolazi u vašim igricama, a nije loše ni privatnim ginekološkim klinikama. Uživajte u životu dok ste mladi!

MO
montello
19:07 17.04.2021.

vara ga i uziva utome pa lipo reci mu zbogom a ne ovako, jadno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije