Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠTO ZVIJEZDE KAŽU

Idealni scenarij za Valentinovo: Škorpioni uz film, Ribe uz svijeće, a Blizanci imaju i plan B

Foto: Thinkstock
1/2
02.02.2018.
u 12:43

Donna Page objašnjava kako ćete na najromantičniji dan u godini biti najsretniji

Profesionalna astrologinja Donna Page objasnila je kako bi koji horoskopski znak trebao provesti najromantičniji dan u godini, a da pritom oba partnera budu sretna i zadovoljna, piše womenshealthmag.

Ovan – Žudite za uzbuđenjima i izazovima, zato vaš najromantičniji dan u godini mora biti baš takav! Provedite dan zaljubljenih na skijanju ili klizanju i uživajte u ludoj vožnji, jer takvi ste!

Bik – Vi ste pravi tradicionalisti i zato vam takvo mora biti i Valentinovo! Ruže, čokolade i poneki plišani medvjedić pravi su darovi s kojima ćete započeti vaš najromantičniji dan u godini, a završite ga također tradicionalno, u restoranu uz zvuke violina... 

Blizanci – Napravite velike planove, ali svakako imajte na umu i "Plan B" za svaki slučaj. Izaberite ugodno mjesto gdje možete čuti što vaš partner govori. Dokle god možete razgovarati sa svojim partnerom, bit ćete sretni. 

Rak – Vi ste veliki romantičari, tako da što god radili na Valentinovo, bit će romantično. Bilo da ostane kod kuće i pripremite svom partneru finu večeru ili odete na neko posebno i lijepo mjesto u gradu. Ali, važna je intima, pa mislite na to.

Lav – Volite raditi stvari "kako spada", takvi ste i na obljetnice i na vaše dane. Dar od osobne važnosti bit će savršen početak Valentinova, a zatim se prebacite u neku zabavnu atmosferu. Restoran s plesom i veselom glazbom bit će idealan za vaš tip znaka.

Djevica – Dok slavite Valentinovo, ne želite tome davati neku preveliku važnost ili potrošiti previše novaca. Vi ćete uživati u ugodnom druženju s partnerom na nekoj masaži i wellnessu, a ako izaberete večeru u nekom restoranu, izaberite neki s kvalitetnom hranom i uživat ćete!

Vaga – Obožavate ljepotu pa u skladu s time provedite i Valentinovo! Izaberite mjesto na koje možete izaći u omiljenoj haljini ili sakou koji vas čini samopouzdanima i sretnima. Također, jedan dio dana provedite u nekom muzeju okruženi umjetničkim ljepotama i bit ćete sretni!

Škorpion – Kod vas je sve intenzivno, stoga je za vas najbolje da ljubavnu večer provedete uz film misterija ili dobar triler. Nije konvencionalno, ali vas će to zaista ispuniti na Valentinovo. Nakon toga, skočite do udobnog kafića gdje ćete se u kutu maziti sa svojim partnerom uz duboke poglede u njegove oči...

Strijelac – Za vas je najbolje da iskočite iz rutine i Valentinovo provedete negdje izvan grada... Vi i vaš partner uputite se na mjesto gdje nikada niste bili ili u neku kolibu na osami... Istraživanje novih mjesta s vašim partnerom učinit će vas sretnijima i povezanijima.

Jarac – Volite da su neke stvari "ko po špagi" pa zato tako napravite i na Valentinovo! Obavezno rezervirajte mjesta u restoranu jer – to ste vi. Bit ćete najsretniji ako najromantičniji dan u godini prođe bez neočekivanih događanja, baš onako kako ste zamislili.

Vodenjak – Vi ne volite raditi ono što vole svi ostali pa se toga držite i na Valentinovo. Volite pokazati "srednji prst" tradicijama pa tako učinite s vašim partnerom na jedan od najomiljenijih dana u godini. "Ubodite" karte za neki rock-koncert, idite na planinarenje ili iznenadite partnera vožnjom na nekoj iznajmljenoj jurilici!

Riba – Vi ste ultra romantičan znak. Stoga je klasično Valentinovo savršeno za vas. Svijeće, ruže, večera, vino i partner kojeg volite sve je što vam treba da 14. veljače budete najsretniji na svijetu!

Pogledajte i kada su muškarci tri puta bolji u krevetu:

1/5
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije