Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
oprez

Umivate se pod tušem? Zbog ovoga ne biste trebali

tuširanje
Foto: Thinkstock
1/3
09.07.2017.
u 08:45

Puno je bolja i zdravija opcija svoje lice umivati iznad umivaonika.

Tuširanje je onaj dio dana kada se posvetimo samo sebi i uživamo u opuštanju nakon svih obveza, trčanja i sl.

Mnogi će pritom na svoju kožu staviti dosta pjene i uživati u nježnim pokretima po koži kako bi upila miris omiljene kupke ili gela za tuširanje.

Tijekom tuširanja svakako bi trebalo izbjegavati pranje lica, poručuje dermatologinja Elizabeth Tanzi iz Instituta za dermatološke laserske operacije u Washingtonu.

Puno je bolja i zdravija opcija svoje lice umivati iznad umivaonika kako bismo zadržali mladoliki izgled što duže. Topla voda isušuje koži i pogoduje ranijem nastajanju bora. Ako lice umivate iznad umivaonika, tada je puno lakše kontrolirati temperaturu vode koja ne bi smjela biti pretopla za kožu lica, pojašnjava.

Koža lica preferira hladniju vodu, stoga nemojte biti lijeni svom licu posvetiti dodatno vrijeme, poručuje.

Komentara 1

BL
bljak007
09:27 09.07.2017.

Kad planirate sex, ne higijenizirajte u ljetnim mjesecima picu, u razdoblju pol mjeseca, da smrad ubije sve oko sebe, i uvijek će izgledati mladoliko.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije