Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 143
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ANDY SERKIS

Poznati glumac ne tušira se svaki dan, ali se zato seksa 4-5 puta dnevno

Andy Serkis
Foto: Press Association/PIXSELL
1/4
04.07.2017.
u 11:55

Andy i Lorraine u braku su 15 godina i imaju troje djece - sinove Sonnyja i Louisa i kćerkicu Ruby. Upoznali su se prije 30 godina kada zajedno glumili u jednoj predstavi u Manchesteru i od tada su nerazdvojni.

Engleski glumac Andy Serkis (53), koji je svjetsku slavu doživio igrajući Golluma u trilogiji "Gospodar prstenova", otkrio je u intervjuu za Guardianovo nedjeljno izdanje kako se sa suprugom Lorraine Ashbourne seksa četiri do pet puta dnevno te da zbog toga nema vremena za svakodnevno tuširanje.

Andy i Lorraine u braku su 15 godina i imaju troje djece – sinove Sonnyja i Louisa i kćerkicu Ruby. Upoznali su se prije 30 godina kada su zajedno glumili u jednoj predstavi u Manchesteru i od tada su nerazdvojni.

Nakon Gospodara prstenova, Serkis je odlično odglumio Caesara u "Planetu majmuna", a tu će ulogu i ponoviti u novom nastavku franšize koji će u kinima početi igrati krajem idućeg tjedna.

Komentara 6

RI
rikavac
16:42 04.07.2017.

Pa on ga nemoze ni izdrkat 5 puta dnevno a kamoli se seksat.

LI
liliZG
15:31 05.07.2017.

ti kaj se puno sexom hvale od toga ništa...

NI
Nikomah95
17:29 04.07.2017.

Kladim se da ga žena zove "my precious"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije