Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
želi ga ostaviti

'Htjela sam saznati zašto me ljubavnik ostavio, ali ono što sam otkrila me šokiralo'

shutterstock
30.03.2021.
u 20:42

Upoznali su se u vrtiću njezine kćeri, a njihova afera počela je odmah nakon toga.

- Napravila sam lažni profil na društvenim mrežama kako bih otkrila zašto me ljubavnik ostavio. Razočarana sam onime što sam naučila. Bez znanja da razgovara sa mnom, opisao je našu vezu kao dosadnu, moj pristup očajnim i moj stil lošim, ali najviše me pogodilo kada je rekao da se seksao sa mnom iz sažaljenja - napisala je jedna žena za The Sun.

Sedam mjesta gdje svaka žena želi da je ljubite, a ni jedno nisu - usne!

1/7

Iako je sa svojim dečkom posljednje tri godine, osjećala je veliku privlačnost prema njemu. Upoznali su se u vrtiću njezine kćeri, a njihova afera počela je odmah nakon toga. Međutim, šest mjeseci kasnije prekinuo je njihov odnos. Kada je saznala istinu o razlogu prekida, otišla se suočiti s njime, ali na kraju su ponovno počeli svoju aferu.

- Povratak čovjeku koji je u potpunosti uništio vaše samopouzdanje i samopoštovanje loše će završiti. Jasno je rekao da mu je jedini interes seks. Vi ste njegova tajna i on će svoje želje uvijek staviti ispred vaših potreba. Zaslužujete bolje, a i vaš dečko. Prestanite se viđati s ljubavnikom i usmjerite malo energije natrag u vezu koju već imate - odgovorila joj je Deidre.

Komentara 2

MO
montello
17:06 31.03.2021.

Sta icekivati od zena nego varanje

TR
tratincica68
21:46 30.03.2021.

zene.tako vam muskarci i kazu.pamet u glavu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije