Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
traži savjet

'U braku sam, ali spavam s nepoznatim muškarcima u nadi da ću zatrudnjeti'

shutterstock
05.10.2021.
u 20:24

Ona i njezin suprug pokušavaju dobiti dijete već godinama, ali ne uspijevaju pa je odlučila pokušati na drugačije načine

- Otkad sam prije šest godina upoznala muža, znala sam da je obiteljski čovjek i jedva čeka da dobije djecu. No, nakon tri godine pokušavanja za djecu bez uspjeha, počela sam spavati sa strancima u nadi da ću zatrudnjeti - napisala je jedna žena za The Sun.

Teško im je jer ne mogu dobiti djecu, a on ni ne zna što ona radi kako bi zatrudnjela. Do sada je spavala s četiri muškaraca u noćima kada je znala da je najplodnija te pokušava pronaći muškarci koji su izgledom slični njezinom suprugu kako on ne bi posumnjao da je otac.

Sedam mjesta gdje svaka žena želi da je ljubite, a ni jedno nisu - usne!

1/7

- Nakon godinu i pol dana pokušaja sa suprugom, predložila sam da posjetimo liječnika. No, rekao je da, ako nam je suđeno da budemo roditelji, jednostavno se moramo više potruditi. Znam da se bori s time, ali veza nam više nije ista. Osjećam se usamljeno, ali on i dalje inzistira da imamo redovan seks kako bismo pokušali dobiti dijete. Ne želim ga izgubiti, ali zabrinuta sam za budućnost naše veze ako uskoro ne mogu zatrudnjeti - nastavile je.

- Izazovi s plodnošću mogu biti posebno teški za muškarce, koji često osjećaju da je njihova muškost ugrožena. Čak i ako ima nisku plodnost, postoje brojni načini za dobivanje djeteta. Budući da oboje želite biti roditelji, najbolji put prema naprijed bio bi zajednički posjet terapeutu koji je specijaliziran za plodnost. Oni vam mogu pomoći da riješite svoje probleme i da se pomirite sa svim problemima koji se pojave - započela je Deidre.

- Razumijem da očajnički želite postati mama, ali spavanje s drugim muškarcima nije dobra ideja. Osim vaše vlastite sigurnosti, mogli biste biti u opasnosti od zaraze spolno prenosivim bolestima i nema jamstva da će dijete čiji je otac netko koga ne poznajete dovesti do sretne obitelji. Molim vas, razgovarajte sa svojim mužem o tome koliko ste jadni i kako oboje morate razgovarati o tome što se zaista događa u vašem braku - odgovorila joj je stručnjakinja.

Ljudi rođeni na ove datume, imaju veći vjerojatnost da će postati uspješni!

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar billybull
billybull
00:18 06.10.2021.

Ak je spavala s njima nis se nebu desilo. Treba joj objasniti kaj se dela da bi se zatrudnilo a poslije toga moze i spat ak zeli.

GO
goodbadugly
20:30 05.10.2021.

Frustriranu milfaču more noćne more.

VI
vidum
16:15 06.10.2021.

Razvedi se pa spavaj s kim hoćeš. Ili najprije želiš zatrudnjeti s nepoznatim, i tek onda se razvesti. Asadašnji suprug će plaćati alimentaciju. Viđeno milijun puta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije