Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PUTOPISNO DRUŽENJE

Kako organizirati daleko putovanje s vlastitom djecom

Eliza u New Yorku
Foto: Privatni album
1/5
16.05.2018.
u 15:57

Djeca vole putovati, upoznavati druge kulture, pojesti i nešto drugo, na roditeljima je da ih nauče da je putovati IN.

Putovati s djecom na daleke destinacije nekim je roditeljima životni projekt, a nekima tek izazov da ovaj put naprave još jedan korak dalje i ostanu još duže.

Tkogod se uputio na putovanje s malom djecom, pored priprema i organizacije svjestan je kako je to uspomena za cijeli život. Vrijeme i trud priprema i oragnizacije nisu bačeni jer avanture sigurno neće nedostajati, a priče će se pričati generacijama. Djeca vole putovati, upoznavati druge kulture, pojesti i nešto drugo, na roditeljima je da ih nauče da je putovati IN.

Prvi put planirate s vašim klincima negdje daleko? Po Europi vlakom, autom ili bi rado do Šri Lanke pa sve do Australije

Imate puno pitanja na ovu temu i voljeli biste čuti kako to izgleda od roditelja koji su to sve prošli? Evo prilike da poslušate zanimljiva obiteljska putovanja i avanture, ove subote u Zagrebu u prostoru Travel & technology HUB-a u Gackoj 16. U dvosatnom prijepodnevnom druženju od 10 do 12 sati uz kavu i prefine torte Mihaele Brijak Devescovi priča se o putovanju avionom, vlakom, autom. O besplatnom smještaju preko home exchangea i edukativnim putovanjima pričaju PutoKlinci, Njamanjaposvijetu, Anita Šolman Janđel i obitelj Markas. Organizatorica putopisnog obiteljskog druženja Rujana Lukač prenjela nam je svoje dojmove i odgovorila zašto je pokrenula ovaj tip obiteljskog druženja u Zagrebu.

- Često me roditelji i prijatelji pitaju gdje da putuju s djecom, na koliko dugo, kako je djeci bilo putovati daleko, prekoocenskim letovima i gdje recimo napraviti neki stopover da se klinci odmore. Uvijek je to puno pitanja za one koji prvi put planiraju na daleko putovanje i tako se rodila ideja da napravim putopisno druženje za roditelje, ali i za klince i da prenesemo poruku da je putovanje s djecom IN. Uvijek kao primjer uzimam putovanje po Americi gdje sam s tada 6-mjesečnim sinom i 3- godišnjom kćeri prešla 13 check-inova i sve je prošlo sasvim ok. Zapravo kada su mali još je i najlakše putovati, a i karte su vam skoro gratis. Treba to iskoristiti, kaže Lukač.

Travellounge & Klinci je specijalno deveto izdanje dosadašnjeg niza putopisnih večeri druženja. Na ovo druženje pozvani su i mali i veliki, cijela obitelj. Roditelji su na gornjem katu, a za djecu je organizirana radionica u suradnja s Qatar Airwaysom, Sport Educa programima vježbanja i kreativnom crtaonicom za naše male svjetske putnike. Zanimaju li vas putovanja s klincima i tražite informacije, motivaciju i savjete kamo i kako na put, Travellounge će vam dati odgovore kroz iskustva onih koji su to prošli pa povedite svoje klince i provedite subotnje prijepodne u dobrom društvu i zanimljivim pričama.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije