Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Lifestyle Ljubav & veze

Tinder baka nakon bezbroj avantura za jednu noć spremna je na pravu ljubav!

Ne odlučuju se samo mladi ljudi na pronalazak partnera putem društvenih mreža i aplikacija. Ova baka već 35 godina na taj način nalazi partnere ali sada je odlučila da joj je dosta.
28. studenoga 2019. u 22:25 3 komentara 3229 prikaza
Foto: Shutterstock

83-godišnja Hattie Wiener nakon desetljeća avantura za jednu noć s kojima se spojila preko Tindera odlučila se pronaći pravu ljubav, ispričala je nypost.com

Međutim, još uvijek se drži nekih pravila, a to je da njezin partner mora biti barem dvadeset godina mlađi.

"Zaista želim samo jednog muškarca", kaže Hattie. Uvijek je tražila ljubav putem Tindera, ali umjesto onog pravog pronašla je muškarce za avanturu. Iako Tinder pruža svako malo novog muškarca, ona je odlučila da je vrijeme da se smiri.

Ljubav je jača Ona je bila tinejdžer, a on 60-godišnjak: 'Mnogi osuđuju našu vezu i nazivaju ga pedofilom'

"Nisam željela pronaći muškarca svog života preko aplikacije za spojeve, ali onda sam čula razne priče kako su žene pronašle svoje partnere za cijeli život i da može postati vrlo ozbiljno pa sam se odlučila dati priliku."

Ova baka troje djece vrlo je specifična kada dolazi do kriterija koje partner mora imati - ona mora njega privlačiti i on nju, a poželjno je i da ima oko 60 godina.

 | Autor : Facebook/RTL Foto: Facebook/RTL

U pedesetima se rastala i provela 35 godina "na tržištu" izlazeći sa mlađima od sebe, a pronalaženje istih nije bilo uopće teško. "Prošla bih pored trgovine i viknula mladom dečku da ima prekrasne cipele, a on bi uzvratio s komplimentom kako sam ja prekrasna."

Njezin način života pokazala je i u raznim reality emisijama kao što su "Extreme Cougar Wives" i "Sister Wives." Jedan video klip iz emisije prikazuje nju kako ide na spoj na slijepo sa 29-godišnjakom, a nakon toga odmah sa 25-godišnjakom odlazi na bazen jednog hotela. Navodno se spetljala i sa dečkima koji su tek postali punoljetni.

Pratila ga je svugdje Žena je bivšem poslala 9 000 poruka, a sada je optužena za uznemiravanje

Dnevno bi Hattie primila oko 20 poruka mladih muškaraca na Tinderu, ali ona kaže da to nije bio njezin cilj već pronalazak srodne duše. "Sada više ne vidim sebe kako imam avanture na jednu noć, takav način života dogodio mi se sasvim slučajno. Došla sam do faze da ne mogu više pristajati na bilo što - želim jednog muškarca."

Iako je taman pomislila kako je pronašla sreću u 60-godišnjem muškarcu, on je rekao kako ne želi biti u ozbiljnoj vezi sa ženom njenih godina. "Vrlo je rijetko da mlađi muškarac želi biti sa starijiom ženom i živjeti s njom.", kaže Hattie i priznaje kako su ju Tinder avanture ipak nešto naučile: "Svi su bili dobro iskustvo, nešto drugačije. Ono što sam naučila je da su muškarci prvenstveno ljudi, a ne genijalci za seks."

Naše kumice s Trešnjevačkog placa dale su nam savjete za vječnu ljubav: 

 

Koronavirus u Velikoj Britaniji
ŠTO KAŽU ZVIJEZDE?
Astrologinja koja je predvidjela koronavirus otkriva što nas čeka u idućim mjesecima
Renault Clio LPG
NEOČEKIVANA AVANTURA
Kako je jedan običan Clio završio na neobičnom mjestu