Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Loši odnosi

‘Svekrva naziva moju kćer ružnom - malena ima samo godinu dana’

shutterstock
16.11.2021.
u 14:30

"Odgajala je svog sina da misli da su narančasta kosa i blijeda koža 'ružne', a sada pokušava napraviti istu stvar s mojom kćeri."

Ljuta i frustrirana majka jednogodišnje djevojčice podijelila je s korisnicima Reddita je situaciju koja se dogodila u obitelji, točnije sa svekrvom.

Naime, malena je povukla očeve gene pa baš kao i on ima narančastu i kovrčavu kosu, ali svekrva time nije oduševljena. "Nikada nisam mislila da bi se moja kći jednog dana trebala osjećati nesigurno jer ima narančastu kosu i kovrče, ali svekrva to ističe kao problem."

"Odgajala je svog sina da misli da su narančasta kosa i blijeda koža 'ružne', a sada pokušava napraviti istu stvar s mojom kćeri. Stalno govori kako je jadna jer ima takvu kosu i da će potrošiti puno vremena i novaca u životu na farbanje, feniranje, skrivanje pjegica...", napisala je mama i ispričala još situaciju koja joj je bila najgora.

Jednom prilikom svekrva je dolazila u posjetu i donijela plastičnu periku da vidi kako bi malena izgledala sa smeđom kosom! 

Znate li koliko sati dnevno biste trebali spavati za zdrav mozak?

"Imala je i ispade govoreći da ju moj suprug ne pušta da izrazi svoje mišljenje, ali perika je bila kap koja je prelila čašu, nema opravdanja za to. Zamolila sam je da ode. Rekla je da sam nezahvalna jer ona samo želi da moja kći izbjegne zlostavljanje jednog dana. Zapravo trebam štititi dijete od nje!"

Mnogi nisu izdržali da ne komentiraju objavu i stanu na stranu autorice. "Kao da nije dovoljno što se moramo boriti s stereotipima i predrasudama okoline, samo još treba da baka bude jedna od tih koji te osuđuju", komentirala je jedna osoba a druge su dodale da treba zaštititi svoje dijete od takve svekrve, odnosno bake, prenosi The Sun.

Baka (93) namjerno završila u zatvoru jer joj je dosadilo biti dobrica

1/3
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije