Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Problemi

‘Susjed me poljubio i rekao da će ostaviti ženu zbog mene, ali ja ne želim nekome uništiti brak...'

Shutterstock
19.07.2021.
u 21:39

Nije baš u dobroj situaciji...

"Draga Deidre, imam problem sa susjedom i ne znam više što napraviti", počinje pismo psihoterapeutkinji anonimna 49-godišnjakinja koja se tijekom pandemije sprijateljila sa 53-godišnjim susjedom koji ima suprugu.

Prije nekoliko tjedana došao je kod nje na čašu vina dok je supruga bila na poslu. Dugo su razgovarali o vezama i braku, a na kraju je priznao da nije sretan sa svojom situacijom.

"Na odlasku me poljubio i nisam se opirala. Kasnije mi je poslao poruku da je čekao taj trenutak mjesecima i da je spreman ostaviti suprugu zbog mene. Mislim da bi bili super par, ali ne mogu podnijeti činjenicu da bih uništila nečiji brak."

Bebe merkati, mungosi i zebre najnoviji su stanovnici zagrebačkog ZOO-a ❤ U obitelji merkata sada ih je 14!

"Često čujem od ljudi koji mi šalju pisma da će netko ostaviti partnera zbog njih, ali to se zapravo jako rijetko ostvari. Nije jednostavna situacija jer živite jedni kraj drugih. Dajte si vremena, razmislite što zaista želite i jeste li spremni na sve to", savjetuje joj Deidre.

Karma ili gravitacija: Suprug je uranio, a debeli ljubavnik 'pao ko kruška'

1/1
Ključne riječi

Komentara 3

ČS
Čuvaj se senjske ruke
06:54 20.07.2021.

Sve bolji članci u njihovu listu. Ne znaš jel bi se smijao ili plakao.

IP
info_punkt
22:56 19.07.2021.

ajde, ajde, ne prenavljaj se

MO
montello
15:51 20.07.2021.

Sad ces cekat da se rastavi a i on se zaljubi u 5oima adna mu zena kad dozna.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije