Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Lifestyle Ljubav & veze

‘Susjed me poljubio i rekao da će ostaviti ženu zbog mene, ali ja ne želim nekome uništiti brak...'

Nije baš u dobroj situaciji...
19. srpnja 2021. u 21:39 3 komentara 32497 prikaza
Foto: Shutterstock

"Draga Deidre, imam problem sa susjedom i ne znam više što napraviti", počinje pismo psihoterapeutkinji anonimna 49-godišnjakinja koja se tijekom pandemije sprijateljila sa 53-godišnjim susjedom koji ima suprugu.

Prije nekoliko tjedana došao je kod nje na čašu vina dok je supruga bila na poslu. Dugo su razgovarali o vezama i braku, a na kraju je priznao da nije sretan sa svojom situacijom.

"Na odlasku me poljubio i nisam se opirala. Kasnije mi je poslao poruku da je čekao taj trenutak mjesecima i da je spreman ostaviti suprugu zbog mene. Mislim da bi bili super par, ali ne mogu podnijeti činjenicu da bih uništila nečiji brak."

Bebe merkati, mungosi i zebre najnoviji su stanovnici zagrebačkog ZOO-a ❤ U obitelji merkata sada ih je 14!

"Često čujem od ljudi koji mi šalju pisma da će netko ostaviti partnera zbog njih, ali to se zapravo jako rijetko ostvari. Nije jednostavna situacija jer živite jedni kraj drugih. Dajte si vremena, razmislite što zaista želite i jeste li spremni na sve to", savjetuje joj Deidre.

Karma ili gravitacija: Suprug je uranio, a debeli ljubavnik 'pao ko kruška'

1 / 1
Oboren rekord Ovo je najskuplji burger na svijetu: Biste li izdvojili 38 000 kuna da ga probate? zavođenje Zanimljivo Istraživanje otkrilo: Samo jedan pogled je dovoljan da saznate je li netko za usputni seks ili dulju vezu Pismo Deidre 'Visok sam i zgodan, ali ne mogu nikako naći djevojku: U čemu je problem?'
KLIMATSKE PROMJENE
Svjetska banka: Kroz 10 godina hrvatska bi obala mogla biti poplavljena i puna invazivnih vrsta, a poljoprivreda nestati
Schneider
Pametne tvornice
Ohrabrujemo i potičemo digitalnu transformaciju u zemljama jugoistočne Europe