Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Požalio se muškarac na Redditu

Supruga mu zaprijetila: 'Bude li naše dijete alergično na mačku, oboje letite iz kuće'

shutterstock
15.10.2021.
u 15:29

'Pa dobro, a što bismo po tebi trebali napraviti ako je beba alergična na mačke?', pita je suprugu, a odgovor mu se nije svidio.

Nakon što ga je šokirala izjava njegove trudne supruge, jedan je budući otac na Redditu podijelio kako ga brine hoće li mu novorođeno dijete biti alergično na mačke jer 'ona svoje mačke voli više ikog'. Naime supruga mu je nedavno, samo tjedan dana prije zakazanog induciranog poroda, rekla da će u tom slučaju 'i on i beba morati ići negdje drugdje'...

- Zajedno smo četiri godine, a ona ima dvije mačke koje su i meni super i jedine su životinje koje sam ikada volio - piše muškarac na forumu i dodaje da je alergija na mačju dlaku u njegovoj obitelji dosta česta. 

Na tu je temu par, kaže, došao jer je on mislio da je dobro da prije poroda zajedno prođu neka 'praktična pitanja', pa je suprugu pitao 'Što ćemo ako beba bude alergična na ljubimce?'.

Autor jarunskog Plavog kita svoj zoološki vrt preselio u Dubrovnik

1/9

Oboje su, kaže, na početku razgovora bili dobro raspoloženi i šalili se, a onda je on spomenuo tu mogućnost...

- Na to se ona odmah naljutila i od početka je bila odlučna u tome da se nipošto neće riješiti mačaka, čak ni ako beba bude alergična, s tim da su u mojoj obitelji alergije na životinje prilično ozbiljne i ne manifestiraju se samo kao šmrcanje ili kihanje -ispričao je.

Onda ju je, dodaje, otvoreno pitao 'Pa dobro, a što bismo po tebi trebali napraviti ako je beba alergična na mačke?', na što mu je buduća mama odgovorila da 'U tom slučaju može uzeti to dijete koje je tako je**** želio i otići negdje skupa s njim...'

- Znam da nije baš tako mislila, ali ipak... - napisao je zbunjeni muškarac, a većina ga je u komentarima pokušala utješiti tvrdnjama o utjecaju hormona i 'ludilu' koje neke žene doživljavaju u trudnoći. 

- Trudna je. Hormoni je izluđuju. Cijelo tijelo je boli i dovoljno je da glasno dišeš da poludi - napisala mu je jedna žena u komentarima, a druga je podijelila kako je u svojoj prošloj trudnoću po par dana bila presretna, a onda par dana toliko depresivna da bi razmišljala kako ne želi ni živjeti, a kamoli roditi...

- Taj ste razgovor trebali voditi prije devet mjeseci, sad je kasno! - zaključio je jedan tata i budućem ocu poželio svu sreću, s djetetom i mačkama, ali i svim budućim izazovima koji su pred njim...

Tradicionalno darivanje izrezbarene bundeve u Zoološkom vrtu

 

Ključne riječi

Komentara 1

ZL
Zlatnipijesak
19:38 15.10.2021.

Letila bi dama iz kuce naglavacke!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije