Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TikTok video

Mama se pohvalila svojim blizankama, a pratitelji pitali: 'Imaju 7 mjeseci ili godina?'

@ themejiafamily_
12.10.2021.
u 14:30

Sve su bebe različite i rastu različitim tempom, a moje rastu vrlo brzo, no zdrave su i sretne!, napisala je mama u komentarima i pratiteljima poručila da 'pokušaju biti ljubazniji'.

Nedavno je Amerikanka Alexis LaRue odlučila na TikToku pokazati svoje sedmomjesečne blizanke Camilu i Elenu, a video u kojem 22-godišnjakinja pozira s bebama brzo je postao viralan i izazvao lavinu komentara, uglavnom zbog veličine djevojčica.

Mladoj su mami mnogi tako prigovorili da djevojčicama daje previše hrane, a da bi dokazala da zaista teže koliko tvrdi; obje imaju devet i pol kilograma; LaRue je snimila i video u kojem bebe stavlja na vagu.

@themejiafamily_

Reply to @destinyleigh7 This is probably my biggest flex

♬ TWINNEM - Coi Leray

Veličina beba još je više došla do izražaja jer 'sitna' LaRue u svom videu drži po jednu u svakoj ruci, a sama ima manje od 50 kilograma. Ispričala je tako da je i zatrudnjela s 49 kg, no do 38. tjedna trudnoće je dobila čak 33 kg, pa je u rodilište otišla s 82 kg...

Djevojčice su rođene ove godine u ožujku i težile su 2.8 i 2.9 kg, a do dobi od sedam mjeseci koliko sada imaju, obje su utrostručile svoju porođajnu težinu.

Šeherezada i Onur čekaju djevojčicu, lijepa glumica otkrila kako će joj dati ime

1/11

- Zaista uživaju probavati novu hranu, a kad god ja nešto jedem, gledaju me kao mole da i njima dam malo - ispričala je mama koja kaže i da ju je spoznaja da čeka blizance oduševila, jer je oduvijek htjela više djece.

- Bila sam tek šest tjedana trudna kad sam napravila prvi ultrazvuk i odmah smo vidjeli dvije vrećice - ispričala je, što ju je iznenadilo jer ni ona ni suprug nemaju blizanaca u svojim obiteljima. 

@themejiafamily_

They’re just too cute i can’t help it

♬ I need some money Mister OOP LOL READ TIM 6 VS 10 - Shae Lovve

Ispričala je i da svakih nekoliko sati djevojčice pojedu po 180 mililitara zamjenskog mlijeka, te da su tek nedavno počele jesti i krutu hranu.

- Tata je visok 180 cm, pa su vjerojatno na njega više nego na mene - rekla je za svoje kćerke koje sa sedam mjeseci nose odjeću za djecu staru godinu do godinu i pol. 

Kad je tek objavila video s djevojčicama nije, kaže, ni razmišljala o njihovoj veličini, sve dok nije počela čitati komentare u kojima pratitelji između ostalog kažu kako su 'bebe sigurno zapravo sedmogodišnjakinje ili osmogodišnjakinje' i 'da bi, da stoje jedna na drugoj, bile veće od nje...'

- Sve su bebe drugačije i rastu različitim tempom, a moje rastu vrlo brzo, no zdrave su i sretne! - poručila je svima i dodala: "Potrudite se uvijek i prema svima biti ljubazni!"

Reakcija gluhe bebe kad je prvi put dobila aparatić

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije