Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Sve za bebe i djecu u novom webshopu s drugačijim pristupom cijenama

Sve za bebe i djecu u novom webshopu s drugačijim pristupom cijenama
Foto: Promo
01.09.2020.
u 08:00

Posjetite webshop www.baby-mall.hr i pogledajte ponudu dječje opreme

Svi mi želimo biti najbolji roditelji na svijetu za našu djecu, želimo im pružiti ono što mi nismo imali i omogućiti im sretno djetinjstvo kakvo i zaslužuju. Kroz cijeli „cirkus“ odrastanja i podizanja djeteta na noge važno je balansirati sve bitne stvari u životu i brzo se prebacivati s djetetovih potreba na naše i partnerove. Srećom, moderni mame i tate imaju na raspolaganju internet, a s njime i pristup velikoj količini informacija i usluga koje našim roditeljima nisu bile dostupne.

Prepoznao je to i mladi bračni par koji stoji iza Baby worlda, dućana specijaliziranog za dječju opremu, ali sa sasvim drugom filozofijom. Naime, dječja oprema koja je neophodna za rast i razvoj naših najmlađih je skupa te stvara veliko opterećenje budžetu roditeljima čiji je novčanik i ovako (pre)opterećen. Shvatili su to i sami kada su iščekivali svoje prvo dijete, jer se svaki odlazak u specijalizirane trgovine dječjom opremom pretvorio u pražnjenje novčanika.

Kroz priču s prijateljima shvaćaju kako svi roditelji ustvari imaju isti problem i tako kreće njihova priča. Otvaraju poduzeće Baby World te ubrzo s radom počinje webshop baby-mall.hr koji ima sve proizvode i opremu za bebe po 20% nižoj cijeni nego ostatak tržišta odnosno konkurencije. Cilj njihovog projekta je pružanje istog proizvoda roditeljima kao i konkurencija, ali po pristupačnijoj cijeni. Ponudu čine renomirani brandovi poput Apollo, Philips Avant, Janne, Violeta, Uriage, Nuk, Bibs, Lola Ribar te mnogi drugi. Također smo pokrenuli su i vlastitu proizvodnju opreme za kinderbete kao sto su plahte, prekrivači, jastuci, ograde za kinderbet, tetra pelene, slinček te ostali asortiman, a čija će cijena biti znatno povoljnija nego u ostalim trgovinama, uz kvalitetu na najvišoj razini. Stoga pozivamo sve roditelje i buduće roditelje da posjete webshop www.baby-mall.hr.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije