Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Cutie BOOM - za lakši i ljepši početak roditeljskog života!

Cutie BOOM
Foto: Promo
1/7
14.06.2020.
u 08:00

Dvodnevna akcija će se održati 15. i 16. lipnja, a pri kojoj će svi Cutie Cloud proizvodi biti sniženi od 15 do 25%

Majke se rađaju u isto vrijeme kada i dijete. Koja kolica izabrati, koji materijal posteljine je najbolji za osjetljivu kožu male bebe i koja ogradica omogućuje najbezbrižnije spavanje i bebe i mame te postoji li na jednom mjestu nešto što olakšava najteži posao s punim radnom vremenom? Za odgovor na sva ta i ostala pitanja pobrinuo se Cutie Cloud koji je 2013. krenuo s proizvodnjom jedinstvenog dječjeg krevetića koji 'raste' i koji se koristi od rođenja pa sve do školskih dana. Danas za taj krevetić zna gotovo svaka mama u Hrvatskoj i regiji, dok se velik broj trudnica tek sprema otkriti čari ovih prirodnih, funkcionalnih i kvalitetnih proizvoda.

Foto: Arena Hospitality Group

Cutie Cloud ove godine po prvi puta organizira Cutie BOOM! Dvodnevnu akciju koja će se održati 15. i 16. lipnja, a pri kojoj će svi njihovi proizovdi biti sniženi od 15 do 25% kako bi početak roditeljskog života bio što lakši i ljepši! Tako će mladi roditelji na akciji moći pronaći poznate brendove dječje opreme kao što su Cutierevetići, Baby Monsters kolica, CoZee prijenosna kolijevka, iCANDY kolica, Nomi i Evolu hranilice, Ergobaby nosiljku, Quax prematalice, Trybike bicikliće, Maxi Cosi i BeSafe autosjedalice, Alecto baby monitore, Mommy Bag, Bibs dudice, Baby Bjorn ležaljke, Medela izdajalice, Wooly igračke i ručnike, Izipizi naočale i mnoge druge

Foto: Arena Hospitality Group

Cutie BOOM će se održati u Cutie Cloud butique trgovini i showroomu na adresi Selska cesta 34 u Zagrebu, ali i putem webshopa na adresi www.cutiecloud.com!

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije