Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
isprobajte

Stručnjak za veze: 'Moja žena i ja s ovim jednostavnim pitanjem izbjegnemo većinu svađa'

Veze
Shutterstock
17.01.2022.
u 20:43

Ta jedna jednostavna rečenica, tvrdi psiholog, devet od deset puta njega i suprugu spasi od nepotrebne rasprave i nesporazuma.

Iako ne postoji tajna formula koja bi garantirala uspjeh neke veze, postoje već isprobani savjeti koji drugima pomažu i koje možemo primijeniti na vlastitim ljubavnim odnosima, a jedan je takav nedavno na svom TikTok profilu @Minful_Tom podijelio psiholog i stručnjak za veze.

Prema njemu, s jednim jednostavnim pitanjem možete u ljubavnom odnosu izbjeći većinu nesporazuma i svađa.

 Ne smeta im velika razlika u godinama, a zbog nje je ostavio ženu nakon 25 godina

Veze
1/18

- Već nekoliko godina moja supruga i ja čim primijetimo da je ovaj drugi nezadovoljan, pitamo "Želiš li utjehu ili rješenje?" - ispričao je u videu, a ta im rečenica, tvrdi psiholog, u prosjeku devet od deset pomogne da izbjegnu svađu.

Objasnio je kako 'utjeha' znači samo biti uz partnera i saslušati ga s empatijom, umjesto pokušaja da mu riješimo problem.

@mindful_tom #relationshipadvice ♬ New Home (Slowed) - Austin Farwell

- Tada ne tražimo rješenja i ne pokušavamo pomoći, već samo slušamo partnera - rekao je, jer svi ponekad trebamo 'rame za plakanje' i nekog tko nas razumije, a strateško planiranje partnera kako nešto riješiti može postati iritantno.

Neki put pak, kaže psiholog, svi želimo da nam netko zaista pomogne pronaći izlaz iz problema, pa to i pokušamo kad nam partner kaže da 'želi rješenje'.

Video s ovim jednostavnim savjetom sakupio je na TikToku više od milijun pregleda i na tisuće komentara, a većini se svidio i odlučili su ga isprobati i u vlastitim vezama, prenosi The Sun.

- Moj je muž trenutno pod velikim stresom pa je ovo baš ono što trebam - napisala je jedna žena u komentari ma, a neki su komentirali kako ih zaista izluđuje što im partneri uvijek nude rješenja, a često samo trebaju empatičnog sugovornika... 

 Djevojka ostala šokirana prijedlogom aplikacije za spojeve: "Zaista neugodan spoj!"

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije