Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Treba savjet

'Seks s dečkom toliko je nezadovoljavajuć da sam shvatila da mi se sviđaju cure'

shutterstock
28.04.2021.
u 21:36

Mislila je da će odahnuti zbog istine, ali sada se osjeća još gore.

- Stvarno sam voljela svog dečka, ali svaki put kad kad se poljubimo, imam osjećaj kao da ljubim zid. Seks nam nije bio ni dobar ni loš, samo mi je bio ravan. Nisam osjećala ništa, ali sam još dugo mislila da me privlače muškarci - napisala je jedna djevojka za The Sun.

Sedam mjesta gdje svaka žena želi da je ljubite, a ni jedno nisu - usne:

1/7

Često se osjećala loše i nezadovoljno tijekom seks, ali je mislila da je stvar samo u njezinom dečku. Međutim, sada je shvatila da voli samo djevojke, a kada je to rekla svom dečku, nije bio iznenađen. Mislila je da će odahnuti zbog istine, ali sada se osjeća još gore.

- Naša je seksualnost rijetko crno-bijela, već je u spektru. Svi izbori uključuju određeni osjećaj gubitka, ali bili ste u pravu kad ste bili iskreni sa svojim dečkom. Nekad veze ne traju zauvijek, posebno one započete kad ste mladi. Ne osjećajte pritisak da označite svoju seksualnost - odgovorila joj je psihoterapeutkinja Deidre.

Čokoladni keksi od samo pet sastojaka pravi su hit na internetu!

Ključne riječi

Komentara 2

DL
dvanaest_legija
07:58 29.04.2021.

Došao je novi nalog iz Istanbula, večernjak promptno odrađuje!

MO
montello
15:14 01.05.2021.

Onda budi s curama

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije