Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JEDAN OD NJIH

Samostan usvojio psa lutalicu koji sada živi kao svećenik, a napravili su mu i opravicu

Foto: Facebook
1/4
03.06.2019.
u 23:01

'Kada bi svi slijedili ove stope, svijet bi bio bolje mjesto. Uvjereni smo da će brojni župljani slijediti naše korake'

Franjevački samostan u Cochabambi u Boliviji je srdačno dočekao svojeg novog četveronožnog kolegu. Samostan je, naime, pronašao Carmela, napuštenog skitnicu kojega su s ljubavlju prihvatili kao jednog od njih. Psić je dobio i novo ime, fra Bigoton, ali i preslatku svećeničku odoru krojenu baš za njega. 

- Njegov život sastoji se od igre i trčanja. Ovdje ga sva braća jako vole. On je Božje stvorenje. No, njegov novi život nije samo zabava, već preuzima i svoje vjerske dužnosti poput "propovijedanja ribama" ili patroliranja terenom, a mora i održavati svoju odoru - rekao je fra Jorge Fernandez, piše My Modern Met. 

Njegovo usvajanje omogućila je organizacija "Proyecto Narices Frias" te se nadaju da će takav pothvat inspirirati i druge da krenu sa sličnim, nesebičnim djelima

- Kada bi svi slijedili ove stope, svijet bi bio bolje mjesto. Uvjereni smo da će brojni župljani slijediti naše korake- napisali su na svojem Facebooku profilu. 

Kako se ponašati kad vam pristupa uzbuđen ili agresivan pas koji je sam

Ključne riječi

Komentara 4

ŠN
ŠNJOF
17:12 03.06.2019.

Patuljasti šnaucer od 500eur u Boliviji skitnica, a po Hrvatskoj samo neke đzuke.

TR
treb
17:57 03.06.2019.

Hoće li se i peso držati celibata?

NE
neboiznadzagreba
23:32 03.06.2019.

Što reći!?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije