Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRESLATKO

Ovaj je labrador po drugi put 'usvojio' pačiće: 'Preuzeo je ulogu oca kao patka u vodi'

Foto: Screenshot/Twitter
1/3
31.05.2019.
u 11:31

'Unutar nekoliko minuta, pačići su prihvatili svoju osebujnu 'novu majku' te su se penjali preko cijelog njegovog tijela'

Prošle je godine, labrador Fred bio zvijezda svih novinskih naslova kada je nesebično usvojio 9 malih pačića nakon što im je majka nestala. Fred je sada usvojio šestero novih pačića i tako još jednom oduševio Internet, piše Unilad. 

 

Nove je pačiće napustila majka, no izgleda kako im kod Freda ništa ne fali. Fred sa svojim pačićima živi u dvorcu Mountfitchet u blizini Stansteda, Essex, a vlasnik dvorca Jeremy je kazao:

"Preuzeo je ulogu oca kao da je patka u vodi. Fred ima apsolutno divnu prirodu, a pačići ga obožavaju. Unutar nekoliko minuta, pačići su prihvatili svoju osebujnu 'novu majku' te su se peli preko cijelog njegovog tijela. Preslatko! Donijeli smo pačiće u kuću jer su premladi da bi se brinuli sami za sebe, a Fred ih je objeručke uzeo pod svoju šapu. Ima lijepu prirodu i odrastao je oko spašenih životinja."

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar dystopia
dystopia
21:54 31.05.2019.

Fred, volimo te!

DO
dopizdilomi
22:01 31.05.2019.

Na žalost, ljudi još uvijek mogu učiti od životinja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?